tevreden maar het was niet perfect

Beste, Heel tevreden met de stiptheid en in het algemeen zeker ook met de kwaliteit. Twee zaken evenwel die niet zo top zijn: de blauwtint op de posters in verschillende formaten is niet dezelfde. Nochtans gaat het om exact hetzelfde ontwerp. de manier waarop de dozen werden afgeleverd was ondermaats: de bocht van de oprit werd zodanig afgesneden dat over het perkje voor het huis werd gereden, de dozen werden tegen de gevel gezet en er werd aangebeld. Nog voor we bij de voordeur waren, was de leverancier al weggereden. Zonder zich ervan te vergewissen dat er iemand thuis was. Het was een erg regenachtige dag. Gelukkig waren we effectief thuis en is alles snel en droog binnengehaald. Een ietwat minder cowboy-achtige stijl zou wel beter zijn. Ik zou het ook fijn vinden als de standaard aantallen om posters (en dergelijke te bestellen) een grotere variëteit zou hebben. De sprong van 100 naar 250 is te groot voor onze doeleinden. Maar vooral toch weer erg tevreden, over de zeer stipte en vlotte service en het makkelijke werken met jullie site. Vriendelijke groet Eva

Kwaliteit!

Een mooi afgewerkt product dat zijn verwachtingen inlost en tijdig geleverd. Fijn om zo'n pakketje te openen. Voor herhaling vatbaar!

Geweldig!

Super gepersonaliseerde drankbonnen!

Top bedrijf!

Alle cliëntencontacten getuigen van een goede gecoördineerd machine met zeer geresponsabiliseerde én cliëntgerichte medewerkers die zeer oplossing-minded zijn. Ik ben fan!

Niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen.

Altijd in orde!

We werken vaak samen met printdeal. Het is altijd in orde bij hen. Mocht het onverhoopt een keertje niet goed gaan, dan lossen ze het keurig op.

Goede na services

Resultaat heeft de kans om besproken te worden.

mooie kwaliteit en supersnelle levering

mooie kwaliteit en supersnelle levering

Zeer snel op kwaliteitsvolle wijze.

Eén werkpunt: een papierdikte (gram) is niet altijd duidelijk. Dit zorgt ervoor dat ik reeds meerdere malen (ook via ander e-mailadres) drukwerk op "te licht" papier heb laten drukken. - Hoe berekenen jullie dit? - Hoe vertaal je het vermelde aantal gram naar bijvoorbeeld het kaartje dat je laat drukken.

Snelle en perfecte uitvoering van besteld order.

Goed bestelproces, kwalitatieve print voor een correcte prijs en levering sneller dan initieel voorzien!

Gekozen papier uitgeput maar dik tevreden met geboden alternatief.⁷

De voorraad van het door ons gekozen papier voor onze kerstkaart was uitgeput. Er werd ons gevraagd of we een alternatief substraat wilden. We gaven aan hiermee akkoord te gaan op voorwaarde dat de kleur en de stijl van het alternatieve papier sterk aanleunde bij onze aanvankelijke keuze. Bij levering bleek dat er heel goed werd rekening gehouden met onze voorwaarde! Een mooi resultaat... en dus een tevreden klant.

Altijd snel en goede kwaliteit!

Een dikke pluim voor het printdeal-team! Bedankt om ons drukwerk altijd met de grootste zorg te verwerken en bezorgen.

Okokok

Correct en snel.

Goede software en snelle levering

Had een regiseursstoel laten bedrukken, en ben er helemaal zelf weg van.

Helemaal zoals verwacht.

Correcte levering

Vlotte en correcte print en levering

Vlot bereikbaar per telefoon Mooie kwaliteit Goede ser6

snel en professioneel

Mooie afdruk van onze foto!

goede kwaliteit en zelfs sneller geleverd dan voorzien!

Het drukwerk is in orde. De levering is een dag vroeger toegekomen dan was gezegd bij de bestelling. Top!

Goede service naar de wensen van de klant.

Alles is vlot volgens de ingediende aanvraag verlopen. Ben zeer tevreden over het aangeleverde product.

Snelle levering en kwaliteitsvolle kaarten

Gebruiksvriendelijk website voor het design van de kaarten. Ondanks kerstperiode was het een snelle levering en de kaarten zijn echt prachtig.

Mooi product en snel geleverd

Heb een muismat zelf online kunnen maken en deze is nog mooier in het echt. Ook een zeer snelle levering dus alles top!

Overzichtelijk en snel

Goed product. Express levering duur en niet gehaald.

Bord zelf was goed en degelijk. Mooi resultaat dat aan verwachting voldoet. De meerkost voor Express levering was weggegooid geld want uiteindelijk pas geleverd een dag voor de standaard levering hoewel dit veel sneller had gemoeten. Wellicht de fout van PostNL maar die hebben dat vaker voor… andere logistieke partner kiezen wat mij betreft! Ik adviseer bPost. Nooit problemen mee en stipt/snel. En betere afleverservice dan PostNL hier. Just saying… Jammer dus vooral dat we de timing van levering niet gehaald hebben. Dat heeft ons kostbare advertentie tijd gekost en was de reden van bestelling met Express service. Drukwerk dus wel dik in orde

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas