Super kwaliteit én goede service!

Ik had 50 stuks verjaardagskalender en 50 stuks jaarkalender besteld. Bodo van de binnendienst heeft me geholpen kleine aanpassingen te doen in het ontwerp. De 100 kalenders waren binnen 2 dagen geprint en zelfs op zaterdag geleverd! De kwaliteit van de kalenders is uitmuntend! Een dikke merci Printdeal voor jullie professionaliteit!

Alles verloopt perfect

Wij hebben al diverse keren bij Printdeal besteld, en alles verloopt altijd perfect, en wij zullen in de toekomst nog bestellen bij Printdeal.

Steeds perfect werk en vlotte levering

Zeer goedkoop, goeie kwaliteit en snel geleverd.

Zeker een aanrader!

Ik reken al bijna 8 jaar op Printdeal

Al vele jaren werk ik met Printdeal voor divers drukwerk. Recent nog voor een grote beachflag. De kwaliteit hiervan was boven de verwachtingen. Printdeal faalde nooit en dat van gebruiksvriendelijkheid in de webshop t.e.m. levertermijn en facturatie.

Vlotte bestelling en service

Redelijk

Er waren toch een paar mis druks, en geschuurd tussen.

alles zoals afgesproken

alles zoals agesproken

Levering trekt op niets.

Sorry, maar ik krijg geen gehoor bij postnl, dus wil ik hier melden dat ik nog steeds geen pakketje heb ontvangen. Postnl wil/kan niet zeggen waar mijn pakje is !

Super !!!

Het was perfect en mooi op tijd …

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Kwaliteit en snel geleverd!

Al 3x besteld en telkens een top levering. Mooi, scherp drukwerk en telkens vroeger geleverd dan voorspeld. Ook een heel accuraat programma om je ontwerp in te maken. Een echte aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel mooi gedaan

Makkelijk om te maken, bestellen en een vlotte aflevering

SUPER prijs/kwaliteit

Sneller geleverd dan verwacht. Zeer goede kwaliteitsmateriaal en een leuke doe-het-zelf ontwerper op de website. Zeker een aanrader!

Mooie kwaliteit, jammer dat de uitsnijdingen niet correct zijn.

Er is steeds een witte rand te zien. Bij de opmaak online was het voorbeeld wel correct.

Juiste print en vlugge levering

Bestelling werd zeer snel geleverd en veel complimenten gekregen over de kwaliteit van de kaartjes! Ze zijn erg mooi en hebben een speciale toets.

Mooi op tijd en correct afgewerkt drukwerk!

Alles is goed verlopen, kaartjes waren mooi op tijd, zelfs een dag eerder geleverd! Mooi papier en de kleuren zoals verwacht, Bedankt!

Zeer tevreden over kwaliteit en levertermijn! Spijtig dat je geen kortingscode krijgt als je veel bestelt.

Snelle en correcte opvolging van het order + snelle levering

Werken met Printdeal is altijd een plezier : de snelle opvolging van het order én de snelle levering zijn top !

Heel vriendelijk en meedenkend

Vriendelijke service, doorgaans ook goed bereikbaar.

Kwalitatief drukwerk en zeer vlotte opvolging.

Kwalitatief drukwerk en zeer vlotte opvolging.

Altijd gewoon in orde!!! No nonsens.

Zoals altijd top op alle vlakken. Gebruiksvriendelijk, snel, proper, gemakkelijk.

Dat was mooi volders gemaakt hartlijk bedank

Razendsnelle levering, prima kwaliteit

Afgelopen week voor een klant een spoedlevering moeten bestellen en ondanks dat veel drukkers te laatste tijd vertraging hebben in de productie en koeriers in de levering, kreeg ik toch alles zonder vertraging op het beloofde tijdstip binnen. Daarbij was de kwaliteit van het drukwerk ook prima in orde, op een onopvallend schoonheidsfoutje na (document was niet helemaal gecentreerd uitgesneden). Vandaar nog net geen 5 volledige sterren.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas