Afgelopen week voor een klant een spoedlevering moeten bestellen en ondanks dat veel drukkers te laatste tijd vertraging hebben in de productie en koeriers in de levering, kreeg ik toch alles zonder vertraging op het beloofde tijdstip binnen. Daarbij was de kwaliteit van het drukwerk ook prima in orde, op een onopvallend schoonheidsfoutje na (document was niet helemaal gecentreerd uitgesneden). Vandaar nog net geen 5 volledige sterren.
Dag Nadia, Bedankt voor je melding en leuk om te vernemen dat je tevreden bent over het drukwerk ondanks het onopvallende schoonheidsfoutje. Je kan steeds per e-mail contact met ons opnemen opdat wij je melding even verder kunnen bekijken. Een foto mag je steeds sturen naar [email protected] zodat onze collega's de bestelling samen met je kunnen overlopen en je kunnen informeren. Ik wens je alvast een fijne dag en een goed weekend. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Snel en betrouwbaar
Zoals de vorige bestellingen verliep alles supervlot en met levering op voorziene tijdstip ... volgende dag !
Dag Let, Bedankt voor je review. Leuk dat je ook bij deze bestelling tevreden bent over onze werking en levering. Ik wens je nog een fijne dag en alvast een goed weekend! Pieter-Jan
snelle levering, steeds correct en deftig materiaal, zeer tevreden van.
Leuke tool om zelf te ontwerpen. Snelle verzending en altijd correct. Doet wat beloofd is.
Dag Pratikshya, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze ontwerptool en onze service. Onze collega's blijven steeds paraat staan voor vragen of ondersteuning. Fijne dag alvast nog! Pieter-Jan
De bladspiegel van het afgedrukte bestand komt niet overeen met het controlebeeld dat men verkrijgt bij de aanlevering van het bestand. Het canvasprint is verkeerd afgesneden en de kleuren zijn vaal.
Dag Philippe, Spijtig om te vernemen dat je niet tevreden bent over de foto op canvas. Ik zie dat mijn collega's reeds in contact zijn met je om een gepaste oplossing te vinden voor het gemelde probleem. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Bestelling vertraagd ontvangen, producten werden deels verstuurd, nadien bleken er ontbrekende producten in de bestelling, duurt weken vooraleer een eenvoudige bestelling toekomt. Laatste keer dat ik hier bestel
Dag Ansofie, Bedankt voor je melding en spijtig om te vernemen dat je zending niet tijdig geleverd werd. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst op [email protected] opdat mijn collega's en ik je bestelling verder kunnen bekijken en samen een gepaste oplossing kunnen voorstellen. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Excellent printing and very good quality work. Well packaged so that it didn't get damaged in shipment. But a shame about the delivery service used - I paid for next day delivery but it was only delivered the day after that! Waste of money.
Dear Tim, We are sad to read that you have not received the parcel in time. Please do not hesitate to contact our customer service department by e-mail so we can take a closer look at your order and find a suitable solution together with you. I wish you a good day. Pieter-Jan
Klasse drukwerk meer vroeger dan beloofd geleverd. Zeer aangename samenwerking.
Dag Didier, Fijn om deze positieve woorden te lezen. Wij proberen het drukwerk steeds zo spoedig mogelijk te leveren. Eens het geproduceerd is, wordt het onmiddellijk verzonden. Zo kan je het soms voor de verwachte leverdatum ontvangen. Dat is natuurlijk een leuke verrassing. Mocht je verdere vragen hebben, dan staan wij steeds klaar om je bij te staan. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Ik vond de service en de website duidelijk en eenvoudig. Enkel (als ik me niet vergis) vind ik het spijtig dat je minimum 500 visitekaartjes dient te bestellen. Een optie voor 200 kaartjes zou mij en het milieu beter uitkomen. Dank voor uw begrip. Thibaud
Dag Thibaud, Bedankt voor je positieve woorden en leuk om te vernemen dat je tevreden bent over de werking van onze website. Het is ook mogelijk om met een digitale druk kleinere aantallen van de visitekaartjes te bestellen. Dat kan bijvoorbeeld onder meer in aantallen van 25, 50, 75, 100, 150 of 200. In een offset druk kan het vanaf 500 exemplaren. Fijne dag nog! Pieter-Jan
1 dagje later geleverd dan voorzien, maar dan nog was het heel snel. (48 uur) De kwaliteit heeft me ook verrast, heel stevig papier en goede pixel. Top.
Dag Khyra, Leuk om te vernemen dat je tevreden bent over de kwaliteit van je drukwerk. Helaas kan een vertraging door transport steeds voorkomen. Het is alsnog leuk om te vernemen dat je de bestelling binnen de 48 uur hebt ontvangen. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Al dikwijls besteld zonder problemen en met kwalitatief resultaat. Nu een groot formaat sticker besteld met contour snijlijn. Bij de eerste levering was de snijlijn niet correct uitgevoerd. Bij de eerste herdruk was dit wel correct gedaan maar dan werd de sticker in 2 delen geleverd wat niet de bedoeling was en zeer moeilijk te plakken valt door het formaat. Opnieuw een herdruk aangevraagd maar de 2de herdruk was identiek als de eerste levering met een foutieve snijlijn. Indien men zelf een manuele controle bij de herdruk had uitgevoerd had dit vermeden kunnen worden. Ik betwijfel of het nog zin heeft een derde herdruk aan te vragen...
Dag Yannick, Bedankt voor je melding en spijtig om te lezen dat je problemen hebt ervaren bij de bestelling van je sticker. Ik stel je voor om ons per e-mail te contacteren en enkele foto's te bezorgen op [email protected]. Zo kunnen mijn collega's en ik deze melding verder bekijken. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Binnen de twee dagen een terugstorting op de rekening wegens transportbeschadiging. Zullen velen het nakijken geven. Top!
Dag Luc, Spijtig om te vernemen dat je een bestelling beschadigd hebt ontvangen per post. Het is wel leuk om te vernemen dat je tevreden bent over de oplossing die mijn collega's geboden hebben in deze vervelende situatie. Mocht je verdere vragen hebben, dan mag je ons steeds contacteren. Ik wens je alvast nog een fijne dag. Pieter-Jan
Pakket ging vrijdag aankomen, we zijn intussen dinsdag. Het event waar ik het materiaal voor nodig had is ondertussen voorbij.
Dag Louise, Bedankt voor je melding en spijtig om te vernemen dat je deze zending niet tijdig hebt ontvangen. Ik stel je voor om even contact met ons op te nemen op het volgende e-mailadres [email protected] opdat wij je melding verder in detail kunnen bekijken met je. Ik wens je alvast nog een fijne dag. Pieter-Jan
Belofte waargemaakt voor 15u besteld volgende middag geleverd
Kalender met eigen ontwerp laten drukken. Snelle bezorging, goede kwaliteit en niet te duur!
snel en juist geleverd. Goede kwaliteit.
Dag Willem, Bedankt voor je positieve woorden. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons drukwerk. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Wat gevraagd is, is ook zo geleverd. Gebruiksvriendelijke site voor de opmaak van het drukwerk.
Ontwerppagina zeer duidelijk en makkelijk in gebruik. Prijzen juist weergegeven. Bestellen en binnen de beloofde tijd geleverd. Topservice
Maandag besteld en woensdag geleverd zoals afgesproken op de site. Print kwaliteit van de achtergrondkleur is niet effen + kleuren zijn minder intens als dat op de site wordt weergegeven. Ook is zowel aan de voorkant al aan de achterkant 2 zijkanten die witte lijnen hebben. In de design tool preview waren deze niet zichtbaar en waren de ontwerpen ook zeker groot genoeg om overschot te hebben. Jammer omdat dit toch niet professioneel overkomt om deze aan een klant te geven.
Dag Steven, Spijtig om te vernemen dat het drukwerk niet naar wens is. Ik stel je voor om even contact op te nemen met ons op het volgende e-mailadres [email protected] opdat wij het verder met je kunnen bekijken. Zo kunnen wij samen kijken naar een gepaste oplossing. Ik wens je nog een fijne dag. Pieter-Jan
Snel mooi en goedkoop. Jullie krijgen nog veel bestellingen van ons. Doe zo verder!
Dag Frans, Bedankt voor je positieve review en mooie woorden. Wij zijn blij om te lezen dat je reeds langere tijd tevreden bent over onze diensten en producten. Ik wens je alvast nog een fijne dag en tot een volgende keer! Pieter-Jan
Goed geholpen en mooi eindresultaat!!
Dag Sam, Leuk om deze positieve feedback te lezen. Wij blijven steeds beschikbaar om je te helpen bij volgende bestellingen. Fijne dag nog verder! Pieter-Jan
Foto's op Dibond zijn redelijk goed afgemaakt maar is nu de 2de maal op korte termijn dat er van mijn foto's toch te donkere tussen zitten . geen doortekening meer te vinden in het donkere gedeelte . de eerste maal heb ik dit ook gemeld en nu wil ik het toch nog eens melden . zijn niet de gemakkelijkste foto's met veel donkere stukken maar dit kan nog verbeteren . het probleem is dat ik met de foto's zit die ik niet kan tonen . volgend weekend zit ik met een tentoonstelling en zal ze niet durven gebruiken. als ik ze terug laat maken bij jullie krijg ik wel een beetje korting maar durf het niet omdat ik bang ben dat ze terug niet goed gaan zijn . .
Dag Wim, Bedankt voor je e-mail en spijtig om te vernemen dat één foto niet volgens wenst gedrukt is. Ik stel je voor om ons even een e-mail te sturen naar [email protected] opdat mijn collega's het verder met je kunnen bekijken en een gepaste oplossing kunnen aanbieden. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
Ik bestelde 4 foto's op groot formaat op forex. Op 1 van de 4 foto's was een beschadiging bij het uitpakken van de foto's. Ondanks het grondig verpakken moet dit voor het verpakken gebeurd zijn want het ging om een kras op de foto zelf en niet aan een hoekje. Omdat het op 1 van de 4 foto's was en dat deze dienen om bij ons op werk te hangen steekt het iets minder nauw en omdat het zwartwit foto's waren viel de witte kras ook niet zo op. Echter, had dit 1 foto geweest en deze voor een cadeau of in privé situatie gebruikt moeten worden, dan had ik helaas de foto teruggestuurd. Prijs, levering, bestellen ook de kwaliteit van de print is helemaal goed, maar uiteraard dient een foto altijd in perfecte staat geleverd te worden. Minpuntje dat we in dit geval graag door de vingers zien.
Dag Kevin, Bedankt voor je e-mail en spijtig om te vernemen dat je een kras hebt waargenomen op je drukwerk. Ik stel je voor om ons even een e-mail te sturen op het volgende e-mailadres [email protected] opdat mijn collega's het samen met je verder kunnen bekijken. Ik ben alvast blij om te vernemen dat je de drie andere foto's wel in goede staat hebt mogen verkrijgen. Ik wens je alvast nog een fijne dag! Pieter-Jan
goed gedrukt.
Ankerrui 11
2000 Antwerpen
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas