snelle service - goed product

snelle service - goed product

Aangename ervaring, levering iets later dan verwacht maar duidelijke communicatie daarover.

Goede en snelle service tegen lage prijs

Zeer tevreden met de print van de foto 120x60cm

vlotte service, professionele ondersteuning

Bestelling was zoek geraakt door besteldienst, herdruk zonder discussie.

Mooie afdruk zeer slecht afgesneden

Meestal ben ik zeer tevreden van printdeal, maar mijn vorige bestelling was een teleurstelling De afdruk is mooi zoals altijd maar ook al heb ik de online tool gebruikt om mijn afbeeldingen op te laden en deze zorgvuldig juist gepositioneerd in de gele en rode markering hadden de flyers een witte rand omdat ze niet op de juiste plaats zijn afgesneden en waren de visitekaartjes ook wat verschoven. Geen antwoord gekregen op het contactformulier, jammer

x

x

zeer goed

snel, prijs kwaliteit is top

Correcte service

Uitgebreide materiaalkeuze, handige ontwerptool, vlotte levering, uitstekende klantendienst

Voor ons gewoon perfect zonder ontgoocheling!

Vroeger geleverd dan verwacht, kwaliteit drukwerk en supervlotte website om te bestellen. Voor herhaling vatbaar, al verschillende malen.

Top service en snelle leveringen!

Bij elke bestelling, steeds zorgvuldig alles verpakt, opgevolgd en opgestuurd. Leveringen zijn soms sneller dan de voorziene levertijd.

Snelle service, goede kwaliteit van producten

Top service. Soms onduidelijk hoe ik een ontwerp moet aanleveren.

Snel, correct, handig

De onmiddellijke feedback die je krijgt in de voorvertonning is super.

Bestellen fantastisch, levering niet.

Bestellen gaat allemaal heel makkelijk, maar wij hebben nu weer problemen met de levering. Bestelling nog steeds niet binnen. Nu maandag, betaald om afgelopen donderdag binnen te krijgen. Het is bij Printdeal op tijd vertrokken, maar PostNL maakt er een potje van. Erg jammer weer.

De banner die ik bestelde was voor eenmalig gebruik. Jullie gaven aan dat de kwaliteit niet opperbest was maar ik gaf toch mijn akkoord. De banner is prachtig, dus al de kwaliteit van aanlevering van foto nog beter is dan is het alleen maar beter. Ik ben dik dik dik tevreden. Ook supersnelle levering. Tot ziens printdeal!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Prima in orde en op tijd geleverd

Al meerdere keren besteld,telkens in orde

Snelle en correcte service, kwaliteitsvol product!

Wij bestelden voor de tweede keer bij Printdeal en zijn tevreden klanten.

Alles naar wens

alles is prima verlopen !

Bestelling liep vlot, levering was minder.

Het bestellen van de folder op de website verliep vlot en vlekkeloos. De levering was wat anders. Eerst een dag vertraagd, vervolgens levert men uit en doet men geen moeite om te luisteren bij de buren. Het zou dan de volgende dag geleverd worden in een ophaalpunt maar helaas het werd pas na het weekend. Dus veel langer moeten wachten helaas.

Loze beloftes

Komen de 'day after delivering' niet na!! Donderdag met spoed besteld, woensdag pas geleverd!!

super tevreden en snelle service

Gemakkelijk programma om mee te werken en het resultaat is heel mooi.

Kan mijn bestanden niet aanleveren, moest via info email adres.

xx

Veel beter is volgens mij moeilijk te vinden

Ik denk dat je moeilijk iets beters vindt. Goede producten, concurrentiële prijzen en een goede service, wat wil je nog meer.

Zeer goede kwaliteit van materialen en bedrukking

Goede ervaring

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas