Excellent and super-fast

Easy to order online and perfect results, printed very quickly and delivered safely.

Snelle verwerking en levering, mooie kwaliteit!

Top drukkerij!

SUPERsnelle service en hele vriendelijke begeleiding aan de telefoon. Ik bestel zeker opnieuw bij Printdeal!

prima en snelle service!

Op korte tijd T-shirts besteld, goed opgevolgd en vlug geleverd!

Prima kwaliteit

Aangeleverd en op tijd Verzonden mooi werk.

Mooi resultaat

Mooi resultaat en zoals verwacht. Enkel een klein vlekje bovenaan de banner die ik er niet uitkreeg. Gelukkig viel het niet al te hard op.

Snel en correct geleverd!

Via de handige website kon ik snel mijn keuzes bepalen en mijn model opladen. Correct en erg snel afgeleverd!

zeer behulpzaam aan de telefoon

zeer vlot, correct en goeie prijszetting.

Povere communicatie en bestelling kwijt

Na ingeven van verkeerd afleveradres, 1 minuut na bestelling een mail gestuurd met goed afleveradres kreeg ik na 3 dagen pas antwoord met de melding dat de levering reeds verzonden was. Bij gevolg mijn levering nooit gezien..... Geen antwoord op mijn mail of sorry of nieuwe levering ontvangen...

uitstekende en snelle service

Goede kwaliteit, snelle verzending, snelle en goede klantendienst, tevreden klant!

Eersteklas

Makkelijke website. Snelle service. Perfecte levering.

Bij Printdael kan je terecht voor kwaliteit en goede service

De medewerkers van Printdael hebben me goed geholpen ondanks mijn beperkte kennis van de materie. De T-shirts en het drukwerk zijn van goede kwaliteit, we zijn zeer tevreden.

zeer mooi drukwerk, snelle verzending

De oprolbanners die ik bestelde waren top kwaliteit en snel geleverd

Super goed gedaan en bliksemsnel! Een échte aanrader!

Na het uploaden van mijn concepten kreeg ik per direct respons. Mijn opdrachten werden onmiddellijk uitgevoerd en zelfs vroeger dan verwacht aangeleverd. Zeer goed afgewerkt en top kwaliteit! Een echte aanrader! Al ons toekomstig printwerk besteden we zeker uit aan Printdeal.be

Produkt OK, handling zo en zus - zus en zo

Als in de laatste kilometer de bezorger een steek laat vallen of zich niet kan behelpen, dan is al het voorgaande prima werk een maat voor niets geweest. De aflevering is evenzo een cruciaal onderdeel van het hele proces om een klant te maken, te houden en zijn vertrouwen niet te beschamen. Het positieve van de laatste opdracht is dat men bij Printdeal even kordaat en doortastend heeft gereageerd en we zo geen potten gebroken hebben. De klant heeft hiervan geen bijkomende hinder ondervonden.

Perfect!

Zeer mooie kwaliteit stickers. En geleverd op de datum die ze hadden voorspeld.

Uitstekende vlotte service

geen gedoe snelle update en levering

Makkelijk en snel

Heel makkelijk om de online tool te gebruiken en je ontwerp te personaliseren. Snelle levering. Prima kwaliteit voor zeer correcte prijs.

Na het aantal bestellingen in het verleden nog altijd top.

prijs-kwaliteit-levering altijd volgens het boekje. nog nooit problemen gehad.

Verzending laat te wensen over

Hallo, 2 weken geleden, hebben we een bestelling gedaan bij jullie. De kwaliteit van de flyer was goed maar de verzending ... We hebben eens 4 dozen ontvangen. We waren niet thuis toen deze werden geleverd en zijn ze moeten gaan ophalen in een afhaalpunt. Bleek een van de dozen reeds geopend te zijn. Een andere doos was dichtgeplakt met verschillende soorten tape en de kwaliteit van de doos was 'slecht'. Verschillende flyers hadden 'ezelsoren'. Een week later hebben we een vijfde doos ontvangen. Hopelijk zijn we maar een enkeling maar we wouden dit toch even kwijt. 2 dagen na versturen van email naar jullie [email protected] geen reactie, we zijn nog steeds jullie klant

De posters beantwoordden aan de verwachting. Online configureren werkte goed. Kwaliteit is OK. Voldoende stevig verpakt. Vroeger geleverd dan voorzien (niet altijd een pluspunt - we waren niet thuis, de buren gelukkig wel).

prachtig resultaat, vlotte service, TOP

Op enkele dagen tijd werd de banner geleverd. De foto die wij hadden doorgestuurd werd prachtig afgedrukt. Er volgen zeker nog andere bestellingen ! Prijs/kwaliteit is een aanrader !

Superfantastisch.

Elke bestelling die ik plaats, is telkens voor 100% in orde. Als er op de zovele bestellingen toch iets niet in orde zou zijn, mailtje sturen met de nodige bewijzen en je wordt verder geholpen zonder problemen.

Goede en snelle service

Heel toegankelijk en snel antwoord bij vragen.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas