Zeer tevreden over het resultaat

Prettige samenwerking, en een mooi resultaat.

Niet tevreden

Ik bestelde stickers, maar deze kwamen geplooid toe in het doosje, van een deel was de kleur niet goed gedrukt, kwam het wit er fel door, bij de meesten zijn de snijlijnen zichtbaar... deze keer niet tevreden van het drukwerk.

De logo's zijn vol gedrukt terwijl dit perfect mogelijk is om dat niet te doen + late levering

De logo's zijn volle plakken gemaakt, ipv het zwart eruit te halen aangezien de kleur van de kleding ook zwart is. De levering had ook meer dan een week vertraging.

Snel en goed

Hoede prijs kwaliteit

Verkregen zoals gevraagd

Het is de tweede maal dat ik visitekaartjes laat drukken en ook nu is alles uitstekend.

Fouten worden rechtgezet

Brochures ontvangen met een slechte lijmbinding, maar deze werden snel vervangen. Goede klantenservice. Snel kwaliteitsdrukwerk. Deze beveel ik aan.

Correcte service

Nadat een bestelling achter bleef door een fout aan mijn kant werd een tijd later alles terug opgenomen en vlot verwerkt. De kwaliteit van het drukwerk is erg goed.

Goed maar kan beter

Kan beter mijn bestelling was beschadigd .

snelle en correcte service

Vandaag besteld en morgen al geleverd. Een snel en efficiënt programma, waarbij men heel gemakkelijk de kaartjes kan aanmaken.

Mooie afwerking en snelle levering

Het samenstellen en ontwerpen van onze visitekaartjes ging vlot. De afwerking was prima voor een scherpe prijs. Snelle levering!

Bijzonder efficiënt

bijzonder efficiënte service

meest al alles goed

soms gebeurt het dat adreskaartjes verkeert gesneden zijn

Top bedrijf

Mensen met ervaring die klantvriendelijk mee denken en professioneel advies geven. In 1 woord TOP

Super betrouwbaar. Steeds op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Te laat en geen info op de etiketten

De prijs blijft interessant maar heel wat leveringen komen te laat. Wat voor ons soms nefast kan zijn. Zeker voor bijbestellingen. Ons magazijn ervaart heel wat moeilijkheden doordat er soms geen of niet alle info op de etiketten wordt gedrukt (referentie en PO)

perfecte website. Makkelijk om te uploaden en aan te passen

Bestellen van flyers om rond te delen in de gemeente. Foramaat A5 in kleur.

Drukwerk heel goed levering niet ok

Drukwerk, kleuren etc waren het heel goed. Maar ze hadden het voor de deur buiten neergelegd zonder iemand te verwittigen. Dat was niet ok.

Te late levering

We hadden 2 posters besteld voor een Lentefeest op zaterdag. De levering gebeurde pas op zaterdag, terwijl de leverdatum de donderdag al zou moeten plaatsgevonden hebben (zoals gepland in het bestelproces). Schromelijk te laat, want wij waren al op het feest... Problemen met courier diensten? Andere redenen voor de laattijdigheid? Vergoeding van de klant?

kleuren niet de kwaliteit die ik doorgaf - snijvlak niet gerespecteerd - onaanvaardbare witte randen

negatief

Bestelling 3 werkdagen na voorziene leveringsdatum nog steeds niet ontvangen.

Snelle en correcte service

Een snelle en correcte service. Afgeleverde kwaliteit is heel goed.

gewoon nog geen levering gekregen, en geen boodschap; maar wel alles betaald

heb in één bestelling twee producten besteld en betaald ééntje is met 3 dagen vertraging geleverd (mag vuilbak in want kan ik niet meer gebruiken). tweede product is nooit aangekomen, maar wel betaald ! zeeeeer slechte service, nul !!!

Vlot geholpen via mail

goeie service

afspraken zijn voor ons belangrijk

hebben bestelling geplaatst en gekozen voor snelle levering omdat we dit zaterdag nodig hadden. bij bestelling was levering voorzien op vrijdag; helaas, en natuurlijk omwille van extra feesdag maar op dinsdag geleverd en dus niet meer bruikbaar voor de happening van zaterdag. Mag ook wel gezegd worden; kwalitatief top

Te laat geleverd

Onderwerp zegt het allemaal. Jammer … want resultaat is best OK.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas