uitstekend!

Prima service! Heel klant vriendelijk!

Super, echte aanrader.

Zeer tevreden. Enkele uren na bestelling reeds geleverd. Ook de printkwaliteit uitmuntend.

Extra betalen voor spoed levering

Ik betaal met plezier extra voor spoedlevering, dan nog de keuze gemaakt om tussen 8 en 11 omdat ik het item echt nodig heb en zie ik na verzending staat dat het tot 2 werkdagen kan duren voor ik de items heb. Niet oke

niet zo goed

Ik ontving 250 stickers te kort. Tot op heden geen reactie ontvangen op mijn bericht die ik stuurde naar jullie. Ook de grote stickers zijn gekreukt uit de doos gekomen .... Jammer

Drukwerk heel ok. Levering en communicatie konden beter.

Ik ben tevreden over de kwaliteit en afwerking van de bestelde zeildoeken. Maar de levering liet te wensen over. Op 26/4 werd gemeld dat de bestelling klaar stond voor verzending. Track and trace van DHL functioneerde niet. Op vrijdag 29/4 had ik nog niets ontvangen en nam ik tegen sluitingstijd telefonisch contact op. Men ging het maandag uitzoeken. Nogmaals gebeld maandag. Er werd bevestigd dat de levering die dag zou plaatsvinden. Ondertussen was de track & trace wel actief, maar de geboden info strookte niet met wat ik aan de telefoon vernam. Nogmaals gebeld en toen kreeg ik meer uitleg: 9 doeken zouden die dag geleverd worden, één doek was achterwege en was gepland voor de volgende dag. Op dit ogenblik ben ik nog wachtende. In aanloop naar de opening van de tentoonstelling creëert dit voor mij veel onzekerheid. De levering in twee delen kwam zeer ongelegen en veroorzaakte veel tijdverlies. Daar ben ik dus helemaal niet tevreden mee.

Hulpvaardig, snel en goed betaalbaar

Hebben mij goed ondersteund zowel via email als aan telefoon. Resultaat zoals verwacht en snelle levering

Snelle coorecte service

Gemakkelijke website, duidelijke instructies voor het voorbereiden van het drukwerk. Levering volgens afspraak.

Uitstekend drukwerk, snel geleverd

Heel mooi uitgevoerd. Details komen duidelijk door. Kleuren zijn helder en mooi. Geleverd vroeger dan beloofd. Super tevreden klant hier!

Fantastische service.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

zeer tevreden

vrijdagmiddag besteld, zaterdag al geleverd! Makkelijke website om te bestellen, hoge kwaliteit, geheel naar verwachtingen

Snelle levering, topkwaliteit drukwerk en goedkoop!!!

Top!!

Prijs kwaliteit verhouding

De service staat hier naar mijn mening hoog in het vaandel

Nog niets ontvangen!

Nog niets ontvangen! Levering was voorzien op 15 april. We bleven de ganse dag tuis.

Vlot

Heel snelle levering en verwerking!

Super service

Zeer tevreden al jaren

Totaalontwerp mislukt door drukken op verschillende richtingen geborsteld alu

Levering: vroeger dan verwacht Hadden gelijktijdig 4 grote afdrukken besteld op geborsteld aluminium. 3 zaten extra beveiligd in de kartonnen verpakking, de vierde zonder enige bescherming. De afdrukken zijn mooi maar degene is op horizontaal geborsteld alu, de andere dan weer verticaal geborsteld. Ze vormen samen 1 project en dit is dan ook veel minder mooi en heel teleurstellend. Reactie na bevraging/ melding ook maar flauwtjes. Voor ons volgend project zeker niet meer bij hen gezien borstelrichting niet kan gevraagd worden…. Bij vele andere websites ligt die wel vast.

Fantastic!

I am very impressed with the quality and value for money of the roll-up banners that I ordered. I will certainly come back here to order any future banners. Thank you!

Snelle levering uitstekende service

Makkelijk te bestellen en snelle levering, bij telefonische vragen worden snelle oplossingen geboden

Super !

Hele mooie kwaliteit en service

Fijne service en zeer vriendelijke hulpvaardigheid waarvoor dank.

top

snelle adequate levering

Alles verloopt perfect.

Kwalitatieve service

Professioneel

Goede printservice wordt volledig teniet gedaan door barslechte leveringsservice

Door toedoen van een fout langs jullie kant (verwisseling straatnaam en nummer) werden de panelen tot 2x toe niet afgeleverd wegens 'foutief' adres. Er was geen spontane opvolging van de misgelopen bestelling, ik moest telkens meermaals telefoneren om aan te dringen op een nieuwe levering. Panelen die oorspronkelijk op 11/3 besteld werden en op 18/3 zouden geleverd worden, werden uiteindelijk op 8/4 geleverd (3 weken later dus). De mensen aan de telefoon waren vriendelijk en begripvol, maar hadden uiteindelijk weinig impact op het rechtzetten. Ook werd de levering van 8 A3 platen door PostNl telkens opgesplitst in 3 leveringen met minstens zoveel tracking nummers, met verschillende levertijden en vaak 'leveringsdatum nog niet bekend' wat het voor ons zeer lastig maakte om op te volgen er ervoor te zorgen dat iemand aanwezig was. Er werd 45' voor aangekondigde levering geleverd. Ondanks de belofte om de zending uiteindelijk met DHL op te sturen (waarbij de levering van een andere bestelling probleemloos verliep) werd ze toch nog met PostNL opgestuurd. 'k raad PrintDeal van harte aan om hun deal met PostNL te herzien want dit is GEEN service.

Nog geen levering ontvangen

Nog geen levering ontvangen

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas