Zeer snelle service maar minder goede afwerking

Hallo, Ik ben zeer tevreden over de service en snelheid van ageren. Echter toen ik de business kaartjes ontving van COALA zag ik dat beneden en boven een wit randje verscheen en dit was niet te zien bij de voorbeelden ter goedkeuring. Dit is wel heel spijtig. We hebben die witte randjes er manueel vanaf moeten knippen. Mvg Willy

Topservice!

Snelle levering en super vriendelijk contact met Emma Houben! Heel mooi eindproduct ook!

Heel goede ervaring

Flyers heel goed van kwaliteit. Snelle levering en correcte prijs. Ik beveel dit zeker aan.

Kleur is niet betrouwbaar

Ik ontwierp een logo met een specifiek kleurenpalet. Op de visitekaartjes die ik bestelde met het logo erop is de kleur absoluut niet dezelfde (Donker turquoise vs donkerblauw). Ik bestelde in het verleden steeds bij Printdeal, al waren er toen ook soms 'foutjes', zoals het niet nakomen van de levertijd. Ik vrees dat ik nu andere 'drukwerkers' ga opzoeken.

Helemaal zoals verwacht

De print was exact zoals ik het heb ingevoerd en de levering kwam aan zoals aangekondigd. Dank je wel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige kwaliteit, prima service!

Ik liet een stripverhaal op textieldoek drukken. Eerst heb ik een monstermapje aangevraagd om de juiste keuze te kunnen maken voor het soort materiaal. Ook voor de afwerking zijn er veel mogelijkheden, daarvoor heb ik telefonisch contact genomen. Dankzij dat advies heb ik exact wat ik wens!

Een ervaring op zich

Was eerste keer dat ik een wenskaart ontwerp aanmaakte. Niet evident. Verwijs naar een tutorial zou mij - meer dan - geholpen hebben. Vond geen mogelijkheid om meerdere designs aan te maken. En je kan ook tussentijds niet zien hoeveel de kostprijs is. Wel super: de snelle levering. Had ik niet verwacht.

top kwaliteit !

mooi drukwerk voor mooie prijzen zelfs bij eventuele kleine problemen wordt er een oplossing aangeboden zonder problemen zeer tevreden zakelijke klant

PERFECT!

ONGELOFELIJK! Uithangbord (dibond) gisteren besteld! vandaag al geleverd! Ik was verbaasd van de snelle service, daardoor beetje bang voor het resultaat, maar zelfs dat was niet nodig! ik heb een prachtig bord voor mijn zaak in perfecte kwaliteit en aan een heel scherpe prijs! ik beveel printdeal.be zeker aan!

Supergoed !

Via via leren kennen. Werk geüpload en een dag later in topkwaliteit afgeleverd aan de deur. Ook niet onbelangrijk... aan een heel schappelijke prijs. Jullie hebben er een vaste klant bij ! GreetZ & BeatZ Da Pierre

Materiaal tip top – Levering is een probleem

Bij de gelijktijdige bestelling van 18 items met gelijkaardige printeigenschappen, verwacht ik dat dit als één gezamenlijke bestelling behandeld wordt, en alles samen geleverd wordt. Nu is de hele bestelling geleverd door 4 verschillende koeriers, gespreid op 3 verschillende werkdagen. Verspilling van koerierdiensten en verpakkingsmateriaal… niet erg eco vriendelijk en niet ideaal om te beheren als ontvanger.

tevreden

Heel mooie kwaliteit en ook nog snel geleverd

Snel en goede kwaliteit!

Super snel geleverd. Kwaliteit is top. De prijs valt mee. Zeker een aanrader.

Correcte en snelle levering en bovendien zeer prijzig

Zeer behulpzaam indien er een probleem is, waardoor de waardering voor Printdeal alleen maar groeit

Vlot, snel en goede prijs/kwaliteit

Vlot, snel en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader.

Snel geleverd en dat vlak voor een feestdag! Heel mooi resultaat van het product dat ik besteld had dus heel tevreden ☺️

Prima service! Credits to Kathy!

Perfecte kwaliteit

Ik ben echt zeer tevreden over het drukkwaliteit maar de leveringen kunnen soms wel lang duren das vind ik juist den beetje jammer..

Logo niet volledig !

Ben over de prijs kwaliteit wel tevreden maar het logo op mijn shirts is niet hetzelfde als degene die ik heb opgegeven. Heb jullie hier al 2 mails over gestuurd sinds maandag, maar nog steeds geen antwoord… Zou graag iets van jullie willen horen en eventueel een compromis sluiten, want voor een groot bedrijf als Printdeal zijn deze kleine foutjes niet zomaar te tolereren. Groet, Casper H

Kwalitatief in orde en supersnel geleverd.

Al verschillende keren gebruik gemaakt van de service van Printdeal en steeds vol tevreden.

Mooie posters!

Zopas mijn posters aangekregen. Erg blij mee! De kleuren zijn perfect en het materiaal is heel handig, het scheurt niet. Zo kan ik ze zonder probleem op een andere plaats hangen. Ook de verzending was dik in orde. Kortom, een aanrader!

alles ok

steeds is alles in orde

Altijd mijn gewenste bestelling, perfect inorde

Snel goed en correct, waarvoor mijn dank.

Altijd goede service. Had zelf een drukfout in mijn drukwerk gelaten. Had het 1 dag later gezien maar toen was het reeds in productie. Ik mocht een herdruk doen aan 50% van de prijs. Toch netjes dat ze die moeite hebben gedaan.

snelle en correcte levering

Via printdeal ontving ik snel en correct mijn kaartjes thuis geleverd. Het resultaat was zoals verwacht.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas