Ik ben super tevreden!! Jammer dat ik deze website niet eerder heb kunnen vinden. Ik heb op 2andere websites mijn bord laten ontwerpen voor boven de 100 euro’s.. en mislukt ook nog.. het is zeker het geld waard! Zeker een aanrader!!
Hallo, Bedankt voor je fijne bericht en fantastische score! Wat leuk om dat te lezen. Graag tot een volgende keer! Billie
Perfect professioneel
Dag Daniel, Bedankt voor je positieve review, wat fijn om dat te horen! Groetjes, Billie
picobello
Dag Eric, Bedankt voor je positieve review, wat fijn te horen dat alles Picobello was! Groetjes, Billie
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, ben tevreden
Hoi Hugo Bedankt voor je review. Wat fijn te lezen dat er alweer een vlotte levering heeft plaatsgevonden én je ook tevreden bent over de prijs-kwaliteit! Nog een hele fijne dag Shauni
Ik had 500 ronde stickers besteld in 'beste kwaliteit'. Bij levering bleek dat deze stickers van papier waren, niet UV resistent, niet resistent tegen water, slecht afgesneden met op de meeste stickers nog een scheve witte rand en sommige stickers zijn reeds verkleurd.
Hoi Stef Bedankt voor je review. Wat vervelend te lezen dat je niet tevreden bent over de geleverde stickers. Dat kan uiteraard de bedoeling niet zijn. Stuur ons gerust even een mail op [email protected], dan kijken we graag even mee. Nog een hele fijne dag! Shauni
Hoi Marleen Bedankt voor de 10! :-) Blij te lezen dat je tevreden bent. Nog een hele fijne dag! Shauni
Op het gebied van Printdeal, geen problemen hoor. Wel juist een opmerking: Voor Printdeal vind ik de koerierdienst DHL niet goed. Waarom 1, DHL heeft geen ophaalwinkels in de buurt van Oostende. Dus niet thuis heb je 2 de kans en daarna gaat hij terug naar de depot van DHL. 2. Voor een kleine vlag, waarom in zo een grote doos stoppen, kan evengoed in een envelop en in de brievenbus deponeren. Dan hoef je niet thuis te blijven
Hoi Peter Bedankt voor je review. Ik begrijp je reactie. We blijven uiteraard kijken wat de beste optie is, en dat geldt ook voor de verpakking. Het is altijd het beste om een adres op te geven waar iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. We zullen je opmerking mee nemen voor de toekomst. Nog een hele fijne dag! Shauni
Over de website De voorgestelde kleur flessengroen op de foto van de T-shirt klopt niet, het staal flessengroen tussen de volledige stalenlijst is meer betrouwbaar. Wat ik ook gehoopt had want, de kleur op de foto is meer kaki en kan je bezwaarlijk flessengroen noemen. Verder alles prima! Tevreden klant:-)
Hoi Sonia Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de kleur niet helemaal overeenkomt met je verwachtingen. Je mag ons steeds een mail sturen op [email protected], dan kijken we graag even met jou mee. Wel fijn te lezen dat je desondanks toch tevreden bent :-) Nog een hele fijne dag verder! Shauni
Heel tevreden van de service. Er was een foutje gebeurd met de tool waardoor een png een zwart vlak was in het eindresultaat. Ik heb contact opgenomen met het service team en zij konden mij snel helpen. Zo'n snelle service is heel aangenaam, bedankt daarvoor.
Hoi Karel Bedankt voor de 10! Heel fijn dat het team jou kon helpen, daar zijn we er uiteraard voor. Nog een hele fijne dag! Shauni
Nette afwerking en correcte levering. Ik zou jullie zeker aanbevelen
Hoi Marina Bedankt voor deze mooie review! :-) Hopelijk tot snel! Nog een fijne dag Shauni
vlotte service en mooie afwerking
Beste Jacques, Bedankt voor je positieve woorden! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het product en onze dienstverlening. Natuurlijk staan wij ook bij volgende bestellingen voor je klaar! Pieter-Jan
Ik wou mijn bestaande logo op een reclamebord laten drukken. De stappen gevolgd, en besteld. Ik kreeg snel een mooi bord afgeleverd. Het leerde me ook om de volgende keer geen tekst te dicht bij de boorgaten te plaatsen. Jammer dat de optie om meteen een ophang/ plaatsing systeem bij te bestellen er niet is.
Beste Sabrina, Bedankt voor je review. Wij bieden plaatmaterialen en reclamenborden aan met als optie boorgaten en RVS-afstandhouders. Deze kan je op de productpagina selecteren als optie bij het plaatmateriaal. Mocht je hier verdere vragen over hebben, dan kan je steeds onze klantendienst contacteren zodat zij je hier verder bij kunnen helpen. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Mijn pakket ging vrijdag geleverd worden.dit is niet gebeurs. Zaterdag heb ik dpdp gecontacteerd en toen werd vermzld lzvering voor 17h00. 1 mh00 later krzeg ik mailtjz dat mijn pakket pas maandag zou geleverd worden. Ik ging ook een mailtje krijgen om de extra kost voor levering de volgende dag terugbetaald te krijgzn. Helaas niets ontvangen.
Dag Evelien, Bedankt voor je bericht. Spijtig om te lezen dat je de levering niet tijdig hebt verkregen. Ik stel je voor om even contact op te nemen met onze klantendienst zodat zij dit verder kunnen bekijken met je. Je mag ons een e-mail sturen op [email protected] met vermelding van je ordernummer zodat wij dit verder voor je kunnen bekijken. Ondanks alles wens ik je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Bestelde 5000 flyers: netjes gedrukt en een dag eerder geleverd dan beloofd!
Dag Geert-Jan, Wat een positieve reactie! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en het drukwerk zelfs een dag eerder werd ontvangen. Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Kleur van het drukwerk gaat wat af, er komen krassen in
Dag Emmelie, Spijtig om te lezen dat je problemen ervaart bij het drukwerk. Ik wil dit graag verder in detail laten bekijken door onze klantendienst. Je mag ons zeker een e-mail sturen op [email protected] met vermelding van je ordernummer zodat wij dit verder voor je kunnen bekijken. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Na 2 leveringe waarvan de plaat was beschadigd, alsnog een derde keer geleverd op een betere kwaliteit plaat! Echt geweldig. Ik zal voor altijd bij jullie blijven bestellen. Ongekend goede en vriendelijke service.
Dag Noël, Bedankt voor je positieve reactie! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze tussenkomst en goede service. Het is spijtig als het misloopt bij de postdienst, maar ik ben alvast blij dat we een gepaste oplossing hebben kunnen voorzien. Ik wens je nog een fijne dag en een goed verder verloop van de week! Pieter-Jan
Ondanks problemen bij PostNL dankzij de behulpzame klantendienst toch op tijd ons spandoek gekregen voor ons event, enorm bedankt! 10/10 voor de service
Bedankt voor deze positieve review! Leuk om te lezen dat onze klantendienst een meerwaarde heeft kunnen betekenen en je alsnog de spandoek tijdig hebt kunnen verkrijgen. Ik wens je graag nog een fijne dag en een goed verder verloop van de week! Pieter-Jan
De bestelling en downloaden van ontwerp liep vlot, resultaat zeker OK maar levering dag te laat. Je betaalt meer voor snelle levering op bepaalde dag, dan verwacht ik dat het ook op die dag zelf is.
Dag Martine, Bedankt voor je feedback! Ik begrijp zeker dat het niet leuk is om het drukwerk een dag later te verkrijgen. Je mag ons zeker een e-mail sturen op [email protected] met vermelding van je ordernummer zodat wij dit verder voor je kunnen bekijken. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Dag Filip, Spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over de wijze dat je een voorgaande bestelling dient te herbestellen. Wij mogen van de Europese GDPR-regelgeving slechts gedurende een periode van twee jaar bestanden behouden. Als een bestelling ouder dan twee jaar is, beschikken wij niet langer over deze bestanden en kan je deze om die reden ook niet langer herbestellen. Ik begrijp dat dit vervelend is, echter dienen wij deze regelgeving te respecteren. Met vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Ik kon aan de website niet aan uit. Belde en werd fantastisch begeleid met het maken van mijn bestelling. De bestelling was verzorgd en correct Het was de eerste maal maar niet de laatste.
Dag Raymond, Wat leuk om te lezen dat je op deze manier werd geholpen door onze klantendienst! Zij staan ook bij volgende aanvragen steeds paraat om je bij te staan. Ik ben blij dat de bestelling geheel naar wens was. Graag wens ik je nog een fijne dag en een goed verder verloop van je week! Pieter-Jan
Ak digital print en kopie center goed vinden
super kwaliteit, snelle levering
Dag Jef, Wat een positieve woorden! Leuk voor ons om te lezen dat je tevreden bent over het verkregen drukwerk. Vriendelijke groeten, Pieter-Jan
Stickers waren er meerdere dagen sneller dan verwacht (en aangekondigd). Kwaliteit is helemaal zoals het hoort.
Dag Jochen, Bedankt voor je mooie woorden! Ik ben alvast blij dat je de levering snel hebt verkregen en de kwaliteit geheel naar wens is. Graag wil ik je nog een fijne dag wensen en danken voor het delen van deze mooie ervaring! Pieter-Jan
Snelle levering, handige site.
Dag Marie, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de werking van onze website. Altijd leuk om te lezen dat mensen onze werkwijze appreciëren. Ik wens je nog een leuk dag en zonnige groeten! Pieter-Jan
Mooi product met een goede service. Vlot geholpen bij het aanpassen van het ontwerp.
Dag Felix, Ik ben blij dat je tevreden bent met onze producten en goede service. Nog leuker dat mijn collega's je goed hebben bijgestaan bij het uitwerken van het ontwerp! Ik wens je nog een fijne dag! Pieter-Jan
Ankerrui 11
2000 Antwerpen
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas