Alles in orde!

Alles in orde!

Altijd dezelfde vlotte en snelle service. De kwaliteit is ook zoals het hoort.

Vlot en betrouwbaar

Enige minpuntje was de verpakking. Ik bestelde al eerder en toen altijd prima maar deze keer waren de kaarten los, met slechts 2 kartonnetjes tussen in plaats van een 5à 10tal. De kartonnen verpakking wasvdedeukt en met extreem veel plakband van PostNL samengepkakt. Daardoor waren er een tiental kaarten aan de rand beschadigd.

uitstekend

mijn probleem werd direct opgelost via Kathy

TOP

Ik begin met mijn eigen zaak en durfde niet echt online bestellen. Ben nog beetje van de oude stempel, heb graag nog contact met de leveranciers in levende lijve. Maar ik vind mijn kaartjes geweldig, zowel papier als kwaliteit. U hebt er een trouwe klant bij en hopelijk op nog meer, zodra de reizen weer gaan boomen.

vlotte verwerking en positief over de telefonische ondersteuning (0800-nr)

idem

Topkwaliteit en service!

Steeds prachtig drukwerk! Steeds op tijd geleverd! Steeds hulpvaardige medewerkers om elk probleem op te lossen! Steeds aan interessante prijzen! Beste printdienst van België!

Super snelle service

Duidelijke keuze mogelijkheden

al dikwijls samengewerkt en telkens prima!

Het drukwerk bleek altijd net beter dan verwacht! Soms wat zoeken op de website, maar na een telefoontje met de klantendienst was dat zo opgelost!

Geheel volgens verwachting

Perfecte kwaliteit voor schappelijke prijs

Goed,

Er is wel nog werk bij jullie mensen die PLOTWERK verrichten. Wij grafici weten dat elke plotter verstaat dat een "CutContour" meerdere snijlijnen mag bevatten, blijkbaar zijn jullie daar niet van op de hoogte. Zodoende moet ik al dat soort werk uitbesteden naar een andere leverancier (drukzo).

Snelle levering maar…

Super handige interface. Snelle levering. Maar… 1. Hoekjes nogal veel geplooid 2. 1 lebel is niet correct gedrukt/interface verwarrend want de 3d preview gaf het wel correct weer Mooi maar net niet de 100% kwaliteit die we zoeken

Snel, vlot & makkelijk

oplossing binnen handbereik

heb veel inlevingsvermogen ervaren en je staat centraal in de weg naar de oplossing.

Zeer goede en snelle service

Op een paar dagen na bestelling de goederen goed en verzorgd ontvangen.

Vlotte service en levering op vooropgestelde datum.

Gebruiksvriendelijke website om te raadplegen en te bestellen. Vlotte service en levering op vooropgestelde datum.

Goed afgewerkt snel geleverd

Heel eenvoudig te bestellen. Mooie afwerking en snelle levering.

Sterk drukwerk in een mum van tijd.

Zoals steeds werd mijn bestelling perefect gedruk en snel en verzorgd gratis thuis geleverd. Tot mijn grote tevredenheid.

By far de G.O.A.T onder de online drukkers

Prijs/kwaliteit: Mooie prijzen voor kwaliteit Ondersteuning: Staan steeds ter beschikking bij vragen en problemen, stellen handige werktekeningen beschikbaar met een infosheet voor jouw specifiek ontwerp. Levering: Steeds op tijd en vaak zelf vroeger dan verwacht!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Schitterend resultaat!

De flyers zijn kwaliteitsvol en werden volgens afspraak geleverd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vlotte levering

Altijd kwaliteit, altijd op tijd

Altijd kwaliteit, altijd op tijd

bedrijf met kennis van zaken

Spandoek laten maken op Mesh doek met de Belgische vlag. De website is super fijn en gebruiksvriendelijk om mee te werken. Mailing ontvangen dat alles goed ontvangen was. Korte termijn geleverd. Goede kwaliteit. Bedankt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering & mooie printkwaliteit. Wij bestellen zeker nog!

Mooi resultaat! Voor een mooie prijs!

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas