TOP

zeersnel geleverd, mooie kwaliteit voor lage prijs

Top service!

Ik bestelde op donderdag, met 'snelle' verzending. Dit werd op maandag verwacht maar dankzij jullie snelle handeling kreeg ik het zaterdag al aan. Dankjulliewel!

Vlotte service en je krijgt waarvoor je betaald.

Heel tevreden we probeerde al een deel verschillende stickers voor op onze verpakking en hebben nu de perfecte voor ons gevonden aan een goeie prijs.

Erg snelle levering, goeie kwaliteit

Makkelijke bestelling via direct upload, levering zelfs sneller dan aangegeven: straf !

Moeite beloond door het resultaat

Via de website, die enkele keren uitviel, kwam ik uiteindelijk tot een resultaat dat ik had gehoopt. Prima.

Foto op canvas opgerold in koker, zeer moeilijk uit te halen (zit vast) en lichte beschadiging foto

Foto op canvas opgerold in koker, zeer moeilijk uit te halen (foto zit vast) en lichte beschadiging foto bij uithalen

goede en snelle service

al een paar keer bij print deal besteld, altijd tevreden van het werk.

Goede prijs kwaliteit

Snel en efficient

Goed materiaal maar eerder slordige afwerking

Ik heb raamstickers besteld, speciaal bij Printdeal, omdat ik bij hen de afmeting 240cm x 170cm kon ingeven. Bij levering blijkt deze raamsticker uit twee delen te bestaan. Daarnaast, wat me het meest stoort, is dat de twee delen die nu dus onder elkaar moeten gekleefd worden, niet even lang zijn. Verder, een kleine gebruiksaanwijzing hoe ik de stickers moest aanbrengen had handig geweest.

Ik ben stap voor stap begeleid, heb goed advies gekregen, en er werd snel gehandeld.

Schitterend resultaat

Mooi afgewerkt product!!!

Zeer snelle service en tiptop klantendienst

Bij het vastlopen van de download tool heeft de helpdesk het compleet van me over genomen zonder extra bijkomende kosten. Top!

vlotte correcte levering

vlotte correcte levering

Uitstekend!

Perfect afgewerkt product. Snelle levering. Goede prijs. Kan slechts zeer warm aanbevolen worden!

super

Great service.

Uitstekende kwaliteit

Ik heb 2 banners besteld en de kwaliteit van de bedrukking en materiaal is uitstekend.

geen correcte bestelling

Printdeal was de enige die ik gevonden heb om een DIBOND plaat te bestellen die groter is dan 235 cm (standaard maat DIBOND). Bij Printdeal kan je tot een lengte van 10 meter bestellen. Dus ik plaats een bestelling van DIBOND van 390 cm. Nu blijkt dat de levering beschadigd is en dat DIBOND in 2 aparte stukken is geleverd. dat is dus niet correct en bij deze die ik een klacht in voor het misleiden van een bestelling.

super goede service!

mijn kaartjes waren onderste boven gedrukt en jullie hebben die gratis herdrukt, fantastisch!

het nog beter doen zal moeilijk zijn

prijs/kwaliteit en snelheid van levering zijn zolas altijd top

niet zo tevreden over de kleuren en het papier

Beste Ik ben niet zo tevreden over de kleuren vergeleken met andere sites waar ik al iets heb besteld. Ook de kwaliteit van het papier is niet wat ik verwachtte. dan kunnen jullie goedkoper leveren. Toch heb ik jullie even de kans willen bieden om dit aan te tonen, maar niet zoals ik verwacht had. Sorry als ik jullie niet goed beoordeel maar dat is mijn mening. Met vriendelijke groeten Marenka Petillion

De bestelling die ik plaatste is volledig wat ik ervan verwacht had. Klantendienst antwoord snel op de vragen. Hier bestel ik zeker terug in de toekomst!

Slimme bestelwijze, betaalbaar en goede kwaliteit en snel geleverd

Alles zoals verhoopt - positieve ervaring

Goed aanbod, goede prijzen, goede service

Over heel de lijn heel tevreden, zowel om te bestellen als wanneer ik het product in hadden had als bij contact met de klantendienst nadat ik een foutje maakte. Top!

Topservice!

Al meermaals besteld, telkens op tijd geleverd. 1 keer groot probleem gehad met t-shirts levering (leverancier was pakket kwijt) maar dankzij hulp van printdeal volledig rechtgezet en toch nog levering via spoedcourrier de dag zelf gekregen. Altijd eerlijke prijzen en makkelijke tools om mee te werken 10/10

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas