Altijd prachtig werk en snel geleverd, bij problemen snel een oplossing. Een heel tevreden klant.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel betrouwbare en correcte drukker!

Ook al bestel je online uit een enorm assortiment, de klantendienst is steeds én op een persoonlijke en klantvriendelijke manier standby bij problemen. Drukwerk wordt in prima kwaliteit en stipt afgeleverd!

Foute levering + betaald voor spoedbestelling

Ik heb een bestelling geplaatst voor flyers voor een event met spoedbestelling. De bestelling werd op de juiste datum geleverd, maar het waren kaartjes voor iemand anders. Ik heb dit gemeld aan Printdeal voor een terugbetaling, maar ondertussen nog geen oplossing.

Mooie printkwaliteit en snelle levering.

Op dinsdag een roll-up banner besteld en donderdag stond hij al te schitteren. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend!

Rapide et de bonne qualité

Livré le lendemain de ma commande. Colis propre. Impression de bonne qualité ! Je recommande !

Snelle en kwaliteitsvolle service

Overzichtelijke site en vlotte service

Mooi afgewerkt en snelle levering.

Voor de 5 de maal hetzelfde concept besteld (banier, kleurendruk enkelzijdig op vlaggendoek) en wederom heel tevreden over het eind resultaat. Enigste reden dat ik geen volle 10/10 geef is enkel voor de levering. Het word snel geleverd, maar onder lever-opties had ik toch graag de mogelijkheid gezien om het pakketje dat nochtans niet groot is, te laten leveren in een afhaalpunt. Postpunt, postautomaat,... er zijn mogelijkheden genoeg in mijn buurt. ;-)

Het product was exact hoe ik het verwacht had. Zeer mooie bedrukking. Het pakket had wel een paar dagen vertraging maar ik had het op tijd besteld dus dat was geen probleem.

Bart Paul Dujardin

In perfecte staat en op tijd geleverd.

Zeer slechte kwaliteit !!!

Zeer slechte kwaliteit en kreuken bij aflevering

Goed tot er iets misloopt...

Steeds een goede samenwerking gehad tot voor kort, toen liep een order mis. Ondanks telefonisch contact toch een foute order ontvangen. Het systeem paste zelf het materiaal aan dat ik gekozen had. Dit had ik niet gezien. Achteraf met klantendienst gemaild die mij tot 2 maal toe hetzelfde materiaal en bedrukking voorstelt dat ik had moeten kiezen, wat dus niet kon. Bij het plaatsen van de nieuwe order blijkt dus dat het systeem zelf het materiaal wijzigt maar ik had dat moeten zien... Zelfs na deze video door te sturen (waarin je duidelijk ziet dat het materiaal vanzelf wijzigt als ik de bedrukking kies) blijven ze bij hun standpunt dat ik dit had moeten zien en komen ze maar deels tegemoet in de kosten. Jammer maar onze samenwerking is gestopt.

De kwaliteit is 100% zoals gewenst; de layout en kleuren komen zeer goed uit. Is al mijn tweede bedrijfsbestelling en ben zeer tevreden van deze leveranciers.

Algemene tevredenheid.

goed en gerespecteerde levertijden

goed en gerespecteerde levertijden

Bestelling wordt snel beloofd, maar helemaal NIET geleverd

Bestelling wordt snel beloofd, maar helemaal NIET geleverd

Mooie producten en makkelijke handige website.

Prima ondersteuning bij vragen.

Weerkerende, tevreden klant!

Snelle service, strakke prijs, goede kwaliteit. We zijn een vaste klant.

zeer snelle levering

Zeer tevreden van het resultaat, zeer snelle levering

Correcte en snelle aflevering

Bijzonder tevreden over het resultaat! Ik bestel er direct nog!

Kwaliteit en efficiëntie

Duidelijke website, snelle bezorging, mooi resultaat

Hallo

Ik heb mijn pakketje met de posters niet ontvangen!

super service

heel tevreden, had gekozen voor "ontwerp controle ". Zij hebben zelf mijn eenvoudig logo opnieuw gemaakt omdat mijn ingevoegd logo te wazig ging zijn op mijn spandoek

Snel en responsief!

Snel, responsie en goed drukwerk!

Levering kon beter

Betaald voor expres levering, toch maar de week nadien ontvangen. Wel ruim gecompenseerd geweest.

goede partner voor snel en kwalitatief drukwerk

vlot te bestellen ; snelle levering ; prijs kwaliteit is zeer goed.

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas