Pluspunten
Prima website. Bestelling en levering zonder problemen
Pluspunten
Retourneren/omruilen had wat voeten in aarde maar is meer dan keurig afgehandeld.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntende inpakker mag beter opletten. ik heb 3x iets besteld en 3x is er iets verkeerd gegaan. wordt daarna snel hersteld.
Beste relatie, Wij hebben inmiddels al contact met elkaar gehad en het is heel vervelend voor u dat dit is gebeurd. De 1e maal was onze fout. In de drukke maand december gaat er wel eens wat mis. De overige 2 keer heeft ons onderzoek uitgewezen dat de vervoerder de fout heeft gemaakt. De 1e maal door niet te leveren en de 2e maal door aan fout pakket bij u af te leveren. Men heeft codes verwisseld. Maar nogmaals dit is heel vervelend voor u en wij gaan u een kortingscode verstrekken voor een eventuele nieuwe bestelling. De korting zal 50 % zijn. Wij hopen het dan goed te hebben opgelost. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Ze zijn heel vriendelijk en service gericht! Ik raad u zeker aan om hier te bestellen..
Pluspunten
Snelle en accurate levering. Wordt goed op de hoogte gehouden.
Pluspunten
snelle levering !!
Te duur kan ze elders een stuk goedkoper vinden.
Pluspunten
Vanwege. een begrafenis moest er haast gemaakt worden met een bestelling. Na telefonisch overleg hebben ze dat direct geregeld en zelfs de extra kosten hiervoor voor hun rekening genomen. Geweldige service en humane benadering
Pluspunten
Snelle levering, heel veilig verpakt.
VerbeterpuntenAls u toezegt een track&trace code toe te (laten) sturen, dan verwacht ik die te ontvangen. Dat is nu niet gebeurd. Jammer.
Pluspunten
Ik zocht kerkkaarsen van een bepaalde afmeting: die waren er, er is ruime keuze! Ze waren zelfs op voorraad, de snelle levering was een verrassing.
Pluspunten
Er was iets fout gegaan bij de eerste levering wat genereus opgelost is. Ik mocht de zending houden en kreeg zonder kosten onmiddelijk het juiste toegestuurd. Klasse
Pluspunten
Snelle reactie op klacht en zeer goede afhandeling ervan.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
betrouwbaar en correcte prijzen voor de geleverde goederen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ondanks drukke periode (net voor nieuwjaar) zeer snelle levering!! Goede prijs, prima kwaliteit!
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN