Pluspunten
Echt zeer snelle levering tussen kerst en oud en nieuw. Kon nog dus zelfs kaarsjes branden in de kertsboom.
Pluspunten
Er zat een manco in mijn zending. Probleem is zonder discussie direct opgelost ondanks de kerstdrukte. Hulde!
Pluspunten
Duidelijk wordt gedaan wat er staat geschreven.
VerbeterpuntenVoor mij geen op of aanmerkingen.
Pluspunten
Levert prima produkt tegen redelijke prijs. Echt goed assortiment. Ik had een wat afwijkende maat kaarsen nodig voor een antieke kandelaar (smaller dan standaard kaarsen) en zoiets hebben de meeste winkels niet. Maar hier vond ik precies de goede, en ze waren ook nog eens heel mooi!.
VerbeterpuntenLevertijd zou misschien nog een dagje sneller kunnen, maar alles wordt wel vooraf heel duidelijk aangegeven. Niet echt een probleem dus.
Pluspunten
snelle levering, gemaakte afspraken nagekomen
Pluspunten
Uitstekende service na fout in de verpakking Snelle bezorging
Pluspunten
Ik kreeg de bestelde kaarsen de volgende dag binnen. Helaas de verkeerde, maar na 1 telefoontje kwam een dag later de correcte bestelling binnen. De foute zending kon ik behouden.
VerbeterpuntenDe bestelling en verzending even goed controleren.
Pluspunten
persoonlijke aandacht als er met bezorging iets misloopt, adequate reactie en vertrouwen geven dat het snel in orde komt.
Pluspunten
Bestellen ging soepel, levering ook, kaarsen HEEL aangekomen, ben er blij mee.
VerbeterpuntenEr is een knopje kortingscode. Ik voelde me toch een beetje tekortgedaan omdat ik hier niets mee kon doen. Ik heb de volle prijs betaald, en anderen dus niet. Ik kon ook geen informatie vinden over kortingscodes. Met vriendelijke groet. Marian
Pluspunten
duidelijke site
Verbeterpuntenzou fijn zijn als de kleur die onderop de kaarsen staan ook zo op de site zouden staan. dus 'groen' is eigenlijk 'mosgroen', liever zo benoemen. als ik seablue zoek, dan vind ik dat makkelijker dat het ook op de site zo wordt benoemd.
Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd!
Pluspunten
Duidelijke site, uitzonderlijk uitgebreid assortiment en goede info. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden; Zodus geen verbeterpunten.
Pluspunten
Prachtige kaarsen
VerbeterpuntenKoerier 2x niet geweest (of in ieder geval geen bericht achter gelaten). Misschien over naar een andere koerier/leverancier?
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN