TOP !

Snelle service. Bestelling in stevige verpakking ontvangen. Super.

Ruime keus

Ruime keus. Snelle levering

Mooie kaarsen

De juiste kaarsen,mooi en vlot en goed bezorgd.

Super.

Duidelijke website, prachtige kaarsen en bestelling snel ontvangen. Zo blij dat kleine kerstboom kaarsjes hier te verkrijgen zijn; eindelijk weer kaarsjes voor de mooie kaarsenhoudertjes die ik van mijn moeder geërfd heb. Heel dankbaar!

Snel en de informatie is duidelijk

Snel en de informatie us duidelijk.

Snelle levering!

Snelle levering, prima!

de zeer snelle levering

snelle reactie op de bestelling snelle levering

Keurig verpakt

Optijd bezorgd keutig vrtpakt, heel blij mee

Vlot volgens afspraak geleverd.

Product in overeensstemming met omschrijving

Goed, maar de site kan vele malen beter.

Te onduidelijke site, daardoor was ik bijna afgehaakt

Kaarsen-online geeft een geweldige service.

Ik had de verkeerde kleur kaarsen ontvangen. Telefonisch contact gezocht en in dit telefoongesprek werd al vermeld, dat Kaarsen-online dit voor mij zou oplossen. Ik moest alleen even een mail zenden waarin ik de klacht omschreef. Dezelfde avond al had ik een mail retour met de mededeling, dat de juiste kleur kaarsen verzonden waren. De volgende dag kon ik deze in ontvangst nemen. De verkeerde kleur mocht ik houden.

Top geregeld en ook snel

Heel snel en prima geregeld. Nog echt te gebruiken bij ouderwetse gewoontes. Heerlijk ben blij. Tessie

Super snel

Snelle levering, goede service

Uitstekend.

Niets op aan te merken. Vlotte levering, goed verpakt. Mooi produkt.

Snelle levering, goede levering en als er iets mis is wordt het per ommegaande geregeld. Dit bedrijf verdient een 10

snelle levering goed produkt

Een correcte en snelle levering

Correcte en snelle service en levering!!

Geleverd wat we besteld hadden :)

Enorme keus en snelle aflevering.

Nou kan er natuurlijk weinig mis gaan met Bolsius kaarsen, de grootte van de door mij gekozen kaarsen zijn perfect voor mijn standaard.

Bestelling is snel geleverd, keurig verpakt en de prijzen zijn netjes. Zeker een aanrader waard.

Prima levering!

Snelle levering, goed verpakt (niet met plastic) en de kaarsen waren onbeschadigd. Alles bij elkaar top!

Drijfkaarsjes zijn uitstekend. Maar ook heel veel keus in het totale asortiment

71 Roelvinkstraat

Winterswijk 7101GN