Pluspunten
duidelijke website en snelle levering van de bestelling , niets mis mee!
Pluspunten
Zeer goede sevice
Pluspunten
Netjes ingepakt en je wordt goed op de hoogte gesteld wanneer je pakket wordt bezorgd, erg fijn!
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed kwaliteit
VerbeterpuntenIk had besteld en vier dagen later kreeg ik mijn besteling binnen het mag voor mij sneller hoe sneler hoe beter!
geen
Pluspunten
Zorgvuldige verpakking van toch kwetsbare producten.
VerbeterpuntenVoorspelling van de levertijd. Deze bleek uiteindelijk twee werkdagen, minder dan voorspeld. Ik heb overwogen een andere aanbieder te kiezen omdat de uiterste leveringsdatum mogelijk te laat zou zijn. Het is wel goed gegaan.
Pluspunten
Ruime keuze aan kaarsen die overzichtelijk zijn te vinden op de website. Ik ga er vaker kaarsen bestellen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenUitstraling en lay-out van de website is niet zo modern en wat rommelig.
De verpakking van de kaars is veel te groot. Dat neemt overal te veel ruimte en materiaal in beslag. Slecht voor het milieu
Beste relatie, Vriendelijk dank voor de beoordeling. U geeft aan dat de verpakking veel te groot was en dat er teveel materiaal werd gebruikt. Kaarsen zijn zeer kwetsbaar tijdens het vervoer. Wij weten uit ervaring dat de vervoerders hier geen rekening mee houden. Vandaar dat wij de kaarsen heel goed verpakken zodat breuk tot een minimum wordt beperkt. Wij proberen uiteraard een goed evenwicht te zoeken tussen wat voor het milieu verantwoord is en wat er echt nodig is om de kaarsen goed bij u thuis af te leveren. Vr. gr. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Correct in mijn beleving.
Doe zo verder
Pluspunten
helemaal tevreden!
Pluspunten
Snelle levering. van goed product
Verbeterpuntenkan niet beter
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, artikelen zijn goed verpakt, goede prijs en kwaliteit! Eigenlijk alleen maar positief!
Pluspunten
Keurige duidelijke site
VerbeterpuntenAfhaaladres bekend stellen
Pluspunten
Bijzondere producten voor een OK-prijs! Heldere website.
VerbeterpuntenLevertijd trager dan gemiddeld online bedrijf.
Beste hr. Steentjes, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Vervelend dat u de levertijd te traag heeft gevonden. Wij zijn even gaan kijken en komen tot het volgende. De vervoerder heeft in deze een fout gemaakt waardoor de order een dag te laat in behandeling is genomen. Vervolgens zat er een weekend tussen en u was kennelijk ook een dag niet thuis. Om u toch te compenseren sturen wij u een kortingscode voor een eventuele nieuwe bestelling. Wij hopen het op deze manier netjes te hebben opgelost. Vr. gr. Het Kaarsen-online team.
Pluspunten
Vele soorten en kleuren die je niet in de gewone winkel kan kopen.
VerbeterpuntenDat je voor min. €15,- moet bestellen. Ik had eigenlijk 3 kaarsen nodig, maar heb er hierdoor maar 1 extra bijbesteld die ik eigenlijk niet nodig had.
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN