Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Heel goed verpakt, geweldig.
Verbeterpuntenlange levertijd
Pluspunten
Snel en keurig afgewerkt.
Pluspunten
Toen ik aangaf hoe belangrijk de snelle levering van de kaarsen was, kreeg ik een persoonlijke mail met toezegging. Heel prettig!
Pluspunten
We zijn heel tevreden over het geleverde product en over de service. De kaarsen staan prachtig in onze, door Museumsmederij De Hoefhamer, kroonluchter die hangt in de middeleeuwse dubbelkapel van Museum Elburg
Pluspunten
zogoed als alle!
Verbeterpuntenzogoed als geen!
Pluspunten
- meewerkend - flexibel
Verbeterpunten- levertijd is langer dan bedrijf op website schrijft
Beste mevr. van Berkel, Vriendelijk dank voor de beoordeling. De levertijd van kaarsen met een opdruk is inderdaad langer dan anders kaarsen op onze site. Wij hebben dit inmiddels op onze site gezet. Vr. gr. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Super dnel
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Perfecte service, foutieve levering direct en zeer correct opgelost. Dikke prima!
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Supersnel en goed product
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenVersturen mag sneller
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering, goed verpakt!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, prima!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Kaarsen-online is een bedrijf waar ik geen enkele kritiek op heb: klantgericht, vriendelijk, snel, toegewijd, aardig. Een voorbeeld voor veel online shops
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Supersnelle Service !!!!!!
Pluspunten
Goed aanbod.
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN