Pluspunten
Heb een zeer positieve ervaring met kaarsen-online, alles is zoals beloofd, snelle levering, mooie prijs .... Daar ik zeer veel kaarsen brand, ben ik meer dan tevreden met de prijs, de kwaliteit is identiek aan die ik in de winkel kocht. Ga zeer zeker nog bestellen bij kaarsen -online !!!!
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Perfect assortiment kaarsen, met precies de maat en kleur die ik zocht. Vervolgens zeer netjes verpakt in een precies passend doosje met vakjes. Top! Fijn dat ze los te koop zijn, ideaal.
Pluspunten
Alles klopt! Een betrouwbare leverancier die goed communiceert met haar klanten.
Pluspunten
Helemaal top!
VerbeterpuntenHelemaal niets te verbeteren
Pluspunten
Perfecte levering, alles is heel goed verpakt zodat de kaarsen niet beschadigd aankomen. duidelijke site
Verbeterpuntentot op heden geen kunnen vinden.
Pluspunten
Goede balans tussen prijs, kwaliteit en levertijd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wat het bedrijf beloofd komt het na wanneer het binnen hun eigen beinvloedingssfeer ligt!
VerbeterpuntenNog steeds kom ik per bolsiuskaars een banderol tegen die ik er met veel moeite af moet peuteren en ze maken gebruik van een bezorgdienst die 3 dagen blijven leuren met het pakket terwijl ze het de 1e dag kwijt kunnen bij mijn buren als ik niet thuis ben.
Beste hr. de Leeuw, Wij hebben hierover al contact met elkaar gehad maar wij willen ook via dit beoordelingssysteem nog even reageren. Dat van de banderollen is bekend. Wij hebben dit al diverse malen bij Bolsius aangegeven en men werkt hier aan. Vwb het bezorgen hebben wij inmiddels opgepakt maar zijn afhankelijk van hen.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Klantenservice is voor hen vreemd. Bij producten die niet aan de verwachtingen voldoen, mogen klanten deze voor eigen kosten retour zenden. Een sigaar uit eigen doos zou je kunnen zeggen. Ik voorspel met deze houding geen lange levensduur voor dit bedrijf. Ik beveel ze niet aan!
Beste relatie, Wij hebben hierover een aantal malen contact over gehad via de mail.Wij hebben u een oplossing geboden en u kon een keus maken. Dank voor de mail en dit is heel vervelend. Het is en blijft een natuurproduct maar dit kan natuurlijk niet. U als klant van ons mag voor een oplossing kiezen. Of wij vergoeden vandaag nog de kaars of wij verzenden op onze kosten een nieuwe. U gaf later middels mail aan dat de reactie van u wat kort door de bocht was. Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor deze oplossing, had dit ook zelf iets netter kunnen aankaarten overigens. Ik was boos omdat er in 5 minuten heel veel gebeurde, de kaars doet het nu hoor, zei het wel inmiddels in vieren gebroken maar ook weef geplakt. Dank voor U antwoord
Pluspunten
Overzichtelijke shop, snelle communicatie
VerbeterpuntenHoge verzendkosten, minimum bedrag voor bestelling.
Pluspunten
Alles was snel geregeld en ook de levering was snel Kan er verder niet over oordelen was pas de tweede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte producten.
VerbeterpuntenVerzendkosten en -tijd.
Pluspunten
Jullie hebben gedaan wat jullie beloofden: een heel snelle en correctie levering.
VerbeterpuntenWat betreft de prijs: deze is bij jullie gunstiger dan bij andere online winkels (geen verzendkosten). Losse kaarsen zijn in de winkel echter 20% goedkoper te vinden.
Beste relatie, Het zou kunnen kloppen dat bepaalde producten in winkels goedkoper zijn maar vaak heeft u dan maar de keus uit 2 a 3 kleuren. Vaak zijn de producten duurder in de winkels.
Pluspunten
Pluspunten
altijd snelle correcte afhandeling prima service
Pluspunten
goed en stevig verpakt, goede mooie kaarsen
Verbeterpuntenkaarsen zijn best prijzig
Pluspunten
Kaarsen on-line doet wat zij zegt te zullen doen!
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN