Betaling loopt niet vlot.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking was niet optimaal De onderkant van een van de kaarsen was beschadigd Zijkanten van de kaars zijn goed beschermd boven en onderkant niet Of postbedrijf heeft niet goed behandeld ondanks de breekbaarheidssticker
Pluspunten
Snelle reactie op vragen.
Pluspunten
Snelle levering zelfs in de drukke kersttijd
VerbeterpuntenInformatie van DHL is niet toegangkelijk, website DHL was niet te benaderen
Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenVerzendkosten aanzienlijk
Pluspunten
Super snelle levering! bedankt!
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering.
Pluspunten
Pakketje is keurig afgeleverd. De breekbare spullen waren goed ingepakt.
Pluspunten
Goede en snelle levering van de bestelde kaarsen. Erg fijn dat ik op de hoogte werd gehouden van de bestel- en leverstatus. Kaarsen online heeft een ruime sortering op een overzichtelijke website.
Pluspunten
Werd telefonisch vriendelijk en kundig te woord gestaan. Meneer gaf prima advies. De kaarsen werden volgens onze opdracht geboord. Supersnelle levering en prima verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, alles is mooi verpakt, waardoor de kans op schade (glazen potjes) zeer klein is.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenDe prijs kan wat mij betreft lager: ontdekte dat ik hetzelfde product voor ruim €1 goedkoper bij Blokker kon kopen: voor € 2.99 i.p.v. € 4.19.....
Beste mevr. Santema, Vriendelijk dank voor de beoordeling. Wij hebben ook even bij Blokker gekeken en ons is gebleken dat deze kaarsen per set van 4 stuks € 17.56 kosten. Dat is per kaars € 0,20 duurder dan bij ons. Het is uiteraard mogelijk dat u bij Blokker kaarsen hebt gezien van € 2,99 maar dan zijn dan geen kaarsen van het merk Bolsius. Vr. gr. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
De cijfers laten het zien: 6 x 10. Onnodig uit te leggen dat onze order m.b.t. 'echte' kerstboomkaarsjes perfect verwerkt is en de bezorging snel en zorgvuldig is uitgevoerd. Onze complimenten!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prima bedrijf: mooie producten, snelle levering.
Pluspunten
Positief. Goede communicatie
Pluspunten
De snelle correcte verzending
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Erg snelle levering, prima prijs
Pluspunten
Levering
geen directe verbeterpunten, correcte verzending en afhandeling.
Beste relatie, U heeft ons beoordeeld en daar willen wij u voor bedanken. U bent over de afhandeling tevreden alleen kennelijk zijn de kaarsen te duur. Het klopt dat Bolsius kaarsen over het algemeen wat duurder zijn dat kaarsen van andere producenten. Dat heeft te maken met de kwaliteit kaarsen. Bolsius kaarsen zijn de beste kaarsen die op de markt zijn te vinden en vandaar dat deze iets duurder zijn dan andere kaarsen. Wij hopen dat u kunt genieten van de aangekochte artikelen en wij zien u graag de volgende keer terug in onze webwinkel. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN