Pluspunten
Super snelle levering en duidelijke communicatie over de levering!!!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Om er zeker van te zijn of bestelde kaarsen op tijd kwam ben ik keurig netjes te woord gestaan. de leverancier is zelfs magazijn ingelopen om te kijken of ze voorradig waren.
VerbeterpuntenActuele voorraad op site terug laten komen. Of bij bevestiging aangeven.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Prima !!!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenFactuur meesturen voortaan of online facuur sturen
Beste mevr. vd Ende, Vriendelijk dank voor de beoordeling. Wij hebben via de mail al even contact gehad. Achteraf bleek nu dat u de factuur wel had gehad. Verder geen probleem en graag tot de volgende keer.
Pluspunten
Het was voor ons de enige manier om nog aan "oude" kerstboomverlichting te komen. De detailhandel heeft de "echte" kerstboomverlichting uit het assortiment gehaald.
VerbeterpuntenPrijzen voor particulieren s.v.p. vermelden inclusief BTW. Het is dan direct duidelijk welke prijzen gehanteerd worden. Nu wordt je pas aan het eind van de bestelling geconfronteerd met de werkelijke prijs.
Beste relatie, Kennelijk vergist u zich want de prijzen die wij hanteren op onze site zijn altijd inclusief BTW. Op de factuur staat wel de btw apart benoemd. Mogelijk dat u zich daarin vergist.
Pluspunten
Service en kwaliteit en eerlijkheid
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
correcte afhandeling
Pluspunten
goede en snelle service, bedrijf doet tenminste wat er afgesproken is
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Duidelijk en genoeg keus en snelle levering
Pluspunten
Goede producten. Overzichtelijke keus.
Pluspunten
assortiment, snelheid levering
Verbeterpuntenwebsite rommelig, dure kaarsen, hoge verzendkosten
Pluspunten
Ik heb geen negatieve punten meegemaakt !
VerbeterpuntenGoed controleren of je het juiste aantal verzend !
Pluspunten
alle kaarsen mooi en stevig verpakt
Verbeterpuntenkan geen enkel min puntje vinden
Pluspunten
Ik dank jullie voor deze uitstekende en aangename transaktie, van het begin tot het einde : perkekte communicatie, snelheid, verzending, verpakking en cadeautjes (kaarsen bijgekregen).
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie via mail
Pluspunten
prettige contacten, zeer attent
Verbeterpuntengeen, alles is goed geregeld
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN