Pluspunten
Snelle service alleen veel te duur
VerbeterpuntenKijk eens in fysieke winkels voor prijzen. Het bestelde Was elders 3 euro goedkoper.
Goede morgen, Dank voor het schrijven van deze review. Wij hebben u een mail gestuurd met de vraag waar u de artikelen goedkoper kan krijgen. En ook graag zouden wij willen weten of het hier dan ook om de kaarsen van Bolsius gaat. Immers kaarsen van andere merken kunnen goedkoper zijn maar dan heeft u niet de kwaliteit van Bolsius. Wij wachten rustig u reactie af. Vr. gr. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
na bestelling, snelle bevestiging, daarna snelle levering, verrassend
Pluspunten
Goeie prijs
Pluspunten
Heel fijn en vriendelijk contact, geweldig!
Pluspunten
Snelle levertijd Levering komt overeen met de website
Pluspunten
Inderdaad na 4 dagen kaarsen ontvangen, zoals ze hadden gezegd. Wel waren de schaaltjes beschadigd.Maar na deze beoordeling hebben ze contact opgenomen en mij het bedrag van de schaaltjes terug gestort. Met de excuses. Nu is dat niet top!
VerbeterpuntenBestelling beter controleren op schade!!
Beste mevr. Brandes, Wij hebben al contact met elkaar gehad en daar hebben wij onze oprechte excuses aangeboden. Wij weten zeker dat de schaaltjes heel de deur zijn uitgegaan. Het is dus met de verzending misgegaan. U had helaas de schaaltjes al weggegooid. Desondanks hebben wij deze uiteraard vergoed. Wij hebben u een aanpassingsverzoek toegestuurd maar deze heeft u niet ingevuld. Immers u gaf aan spijt te hebben van de bewoordingen en het lage cijfer. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Een zeer positieve ervaring met kaarsen-online. Na een mail werd ik vrijwel direct teruggebeld. Men was zeer vriendelijk en behulpzaam, er werd duidelijk gecommuniceerd. Verwachtingen omtrent de levertijd werden goed gemanaged en uiteindelijk kon men aan mijn korte termijn levering tegemoet komen.
Pluspunten
Het bedrijf doet wat het belooft, helemaal TOP!
Pluspunten
Prima, echt een aanrader! Snel, goede communicatie en prijzen.
Pluspunten
Goede kwaliteit, levering op tijd
Pluspunten
Excellent communication
VerbeterpuntenBetter prices would be great. Bigger assortment of candleholders and candle-related accessories would be nice too.
Pluspunten
Toppie
Pluspunten
zeer verzorgd pakket,leuk klein cadeautje erbij,leuk gebaar
Pluspunten
Kaarsen moesten absoluut binnen 2 dagen in bezit zijn. Dat is ze gelukt. Kreeg zelfs naast het standaard verzendbericht een extra persoonlijk mailtje. Niet de goedkoopste, zeker niet de duurste maar gewoon betrouwbaar!
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN