Pluspunten
Bestelling kwam 1,5 uur later dan werd aangegeven, wat nogal frustrerend was. Het pakket zou tussen 13:30 en 15:30 bezorgd worden, dus die twee uur blijf je thuis om het pakket in ontvangst te nemen en dan krijg je de mededelijk dat de bezorging vertraagd is en elk moment bezorgd kan worden.....en moet je dud thuis blijven.
Goede morgen, Zoals in een persoonlijke mail naar u al aangegeven hierbij ook onze reactie nog even. Het is natuurlijk heel vervelend dat u langer thuis moest blijven. Echter wij hebben geen enkele invloed op hetgeen PostNL in deze heeft gedaan. Gelukkig komt het weinig voor is onze ervaring. Excuses voor het ongemak. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Alles waar ik een 10 op gegeven heb
VerbeterpuntenWaarschijnlijk kan kaarsenonlIn daar niets aan doen maar die merkbandjes om de rustieke kaarsen die ik bestel van bolus is ee n ramp om ze er per kaars af te peuteren! Verder is alles oké
Beste relatie, Wij hebben het e.e.a. bij Bolsius neergelegd. Hieronder hun reactie. “Beste , Bedankt voor de melding. We zullen deze beoordeling meenemen in de productevaluatie. Op dit moment is er nog geen passende oplossing voor deze banderol om de rustieke tafelkaarsen gevonden. Zodra hier wijzigingen op zijn, zullen we dit uiteraard met jullie delen. Met vriendelijke groeten, Bolsius Nederland BV Vr. gr. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Goede communicatie, vlotte levering (in Antwerpen).
VerbeterpuntenBetaalmogelijkheid met Visa-card
Pluspunten
Goede prijs, goed geleverd
VerbeterpuntenBoven 45 Euro gratis geleverd? Ja maar bij 44,95 krijg je 5,95 verzendkosten. Voorstel: tussen 39,05 en 44,99 maximaal 45 Euro vragen!
Pluspunten
snelle en prima levering.
Verbeterpuntende hoogte orderbedrag voor verzendkosten wat aanpassen voor particulieren.
Pluspunten
Persoonlijk contact, gevoel van betrokkenheid en meedenken met de klant.
Ik vind de kaarsen goed van kwaliteit maar niet goedkoop
Pluspunten
Zeer tevreden over mijn bestelling was de volgende werkdag binnen. De kaarsen waren ook goed ingepakt!!
Pluspunten
Kan niet beter.
VerbeterpuntenHet aanbod van het aantal kleuren van de rustieke tafelkaarsen van Bolsius zou wel wat groter mogen zijn.
Pluspunten
SMS berichten zijn een goede feetback Met betrekking op levering, SMS bericht op het moment dat de levering is verstuurd geeft vertrouwen.
VerbeterpuntenBerichten mogelijk via WatsApp
Pluspunten
er werd duidelijk aangegeven hoe we een goede afbeelding konden geven voor de decoratie van de kaarsen. toen een en ander niet goed overkwam, ondernam het bedrijf zelf stappen om het goed te krijgen. daarover werden we ook ingelicht en we werden op de hoogte gehouden door middel van de mail. het resultaat: iedereen was blij met de mooie kaars. dank je wel.
Verbeterpuntende doos waarin de kaarsen geleverd werden was erg beschadigd, de kaarsen gelukkig niet.
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN