Keurig verzorgd,mailverkeer perfect,nagekomen afspraken op tijd

Goede afspraken,en rondom transport verpakking

Vlotte ongecompliceerde afhandeling.

Super , 100 % aanbevolen

Goede kwaliteit puzzels !!!!

De puzzels bij Kalenderwinkel zijn van toffe kwaliteit en sommige zelfs goedkoper dan bij andere puzzel verkopers. Ik koop graag bij deze Kalender(puzzel)winkel. Bovenal straalt de Vriendelijkheid af via de mailtjes.

Correct verstuurd

Correct verstuurd

super

uitgebreide collectie

Veel keus, leuke producten.

Het was een klein cadeautje, en de ontvangster was er erg blij mee. Zij blij, ik blij.

Mooie dikke stukjes, snelle levering!

Prima service.

Keurige reactie gekregen dat het vakantie was en dat ik even moest wachten op de bestelling. Vind de afhandeling verder prima. Had de bestelling na jullie vakantie echt snel in huis.

Snel geleverd, goed verpakt

schnell und zuverlässig, alles tiptop !

Nur die besten Erfahrungen gemacht, hat immer geklappt

Goede levering

Goede levering geweest

heel tevreden

over u tevreden hele mooie puzzel nu nog een uitvinden met allemaal vrolijke hondjes m.v.g

Netjes en snel bezorgd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering en netjes verpakt. Ik kende het merk zelf nog niet, maar de puzzels van CherryPazzi zijn van goede kwaliteit en ook nog eens voor een hele nette prijs. Origineel assortiment puzzels ook, kom zeker nog eens terug.

Kalenderwinkel is toekomst gericht

Snelle en accurate levering.

Snelle bezorging, zeer tevreden met de aankoop.

Snelle bezorging en een prachtige kalender met mooie foto's. Dit was .mijn eerste bestelling bij jullie maar ik weet zeker dat ik een vaste klant word. Wat een leuk assortiment hebben jullie..... Als je een kado zoekt kun je wat leuks vinden bij jullie. Ik zal het doorgeven aan familie en vrienden. Hartelijke groeten.

Mooie kalender, snel bezorgd

Erg tevreden gratis mooie pen en bladwijzer

snel

de kalenders snel ontvangen

Prachtige website van Kalender winkel

Bijzonder mooie legpuzzels. Bezorging uitstekend via DHL.

Heeeeel erg goed

Snel verzonden, duidelijke mail communicatie. Groot aanbod puzzels. Eerlijke prijzen. Netjes verpakt. Een eel tevreden klant

Ruime keuze en snelle levering

zeer tevreden

De bestelling en bezorging uitstekend

Mooie stevige puzzels voor weinig geld.Binnen 1 dag geleverd.Super snel.

Snelle levering van produkt in uitstekende staat.

Vandaag besteld, morgen in huis. Snel geleverd. Ook het produkt voldoet aan de eisen die gewenst zijn.

Snel geleverd. Goed verpakt

Landbouwweg 84