Snel bezorgd in deze drukke tijd

Fijne en duidelijke website. Mijn kalender en scheurkalender werden heel snel bezorgd.

Levering gebeurde razend snel.

Speedo

Vlot en attent

Ruime keuze, vlot en netjes verpakt.

Ik beveel Kalenderwinkel.nl zeker aan

Alles correct, zowel de kalenders als het versturen er van.. TOP!

helemaal goed

zo blij met deze Lang Kalender

Heel fijne winkel

Zoeken graag voor je

Leuke kalenders

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Snelle en goede bezorging

Goede ervaring

Helemaal prima

Helaas kan ik geen Vis familiekalenders meer vinden, maar een alternatief kunnen vinden bij deze webshop

Keuze, prijs en levering waren allemaal goed. Heb al vaker besteld bij kalenderwinkel.

Lekker veel keus en prijs is okay (incl. verzending)

Heel mooie agenda gevonden namelijk A5+ één week op twee bladzijden. Deze agenda is net wat groter dan de gewone a5 agenda maar ook erg handig met allerlei extraatjes. Plus een echt luxe uitstraling. In dit formaat was er weinig keuze slechts 2 maar mooie. En ... mijn leeftijd is 70 maar dit A5+ formaat voor een agenda. kende ik nog niet. Mijn agenda is mijn leidraad, gebruik ik de hele dag door en ik geniet van zo iets (moois en functioneel en praktisch). Kost dan 15 euro ongeveer en daar heb ik een jaar (16 maanden zelfs) plezier van. Ook een eenvoudige kalender mee besteld. Pakketje paste mooi door de brievenbus.

Netjes en vlot bezorgd

Mooie kalenders voor een mooie prijs en goed verpakt voor verzending (alleen jammer dat DHL er niet voorzichtig mee omgaat).

Snel geleverd en netjes verpakt, voldoet aan de verwachting

Krijg geen contact meer met de winkel

Ik heb een retourcode aangevraagd omdat ik de kalender terug wil sturen omdat de kalender te klein is. Ik heb van Saskia de vraag gekregen of de kalender nog in de folie zit, dat heb ik aan haar bevestigd met foto's van de kalender. En daarna reageert er niemand meer. Ik wacht dus nog steeds af.

Envoi tres rapide

Envoi très rapide.Colis bien emballé.Pas de frais de port.Très satisfaite.

Snelle en correcte levering. Ze komen de afspraken netjes na

Snelle levering van mini Escher kalender.

Snelle levering van mini Escher kalender

kei goed

Kei goed

Snelle service en goede producten

Het was een goede prijs voor de vogel kalender en een leuke keuze om een kalender van Engeland te bestellen.

Prima product

Goede en snelle service.

hele positieve, leuke spullen en zeer snel geleverd

meerdere scheurkalenders besteld, en die waren de volgende dag al bezorgd

Slechte zending

Geen brievenbus pakket werd direct naar het DHL punt gestuurd zonder eerst naar huis adres...vervelend. agenda is prima

Mooie kalender, zoals afgebeeld.

Je kunt goed zoeken op de site, mooie kalenders,. Die ik heb gekocht is zoals op de afbeelding bovendien een snelle levering.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde