Mooi product!

Voor het eerst hier wat besteld. Een Golden Retriever kalender Prachtig stevig materiaal,moet per slot van rekening een jaar meegaan. Mooie foto's, en hangt nu al omdat op e eerste bladzijde September Oktober November en December 2024 staan. Nu al functioneel dus.

Juiste en snelle levering

Juist en snel geleverd. Goede infl inz. levering

Snel geleverd en prima produkt

Mijn bestelling werd snel verwerkt en keurig verpakt geleverd. De bestelde weekagenda is geheel volgens beschrijving op de website en bevalt uitstekend. Kortom prima werk!

Afspraak over levering perfect nagekomen

Bestelling keurig verpakt en op de afgesproken dag en tijd geleverd.

Mooie kalender

Bij kalenderwinkel.nl heb ik een teckeljaarkalender besteld. Deze werd heel snel geleverd. De prijs van deze kalender was heel redelijk. Erg leuke en mooie foto's van langharige teckels. Een aanrader !

van bestellen tot bezorgen geweldig.

voor de zoveelste keer overtreft deze kalender zich.

snel en goed geholpen

wilde kalender omruilen is door info oftewel door Saskia heel fijn geregeld. dank daarvoor.

Gute Auswahl und schnelle Lieferung!

Kalender ausgewählt, bestellt und schnell geliefert bekommen. Sehr unkompliziert!

Prima, snelle levering

Snel besteld en geleverd

Prima webshop. Mooie kalenders. Beatles kalender was qua foto's een beetje matig, maar dat lag niet aan jullie. Die kopen we toch ieder jaar, dussss: volgend jaar weer een andere.

Sehr schnelle Lieferung und alles war super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alle gesuchten Kalender gefunden, günstiger Preis, schnell geliefert.

Alle gesuchten Kalender gefunden, günstiger Preis, schnell geliefert. TOP.

Zoals het hoort

Goed van prijs en kwaliteit.

Mijn moeder wil altijd een 30 bij 30 cm kalender met schepen of iets dergelijks. Er is altijd geneg te kiezen. Ook nu is weer blij.

zeer tevreden

Binnen redelijke termijn gekregen wat ik had besteld, prima verpakt.

Snelle levering en super goede klantenservice De kalender was beschadigd door DHL en na een berichtje naar klantenservice binnen 3 dagen nieuwe gekregen

Tot dusver slecht

Kan nog geen beoordeling geven want ik heb mijn besteld boek nog steeds niet ontvangen.

Bin sehr zufrieden

Sehr schnelle Lieferung

Prettige webshop

Veel keus, duidelijke webshop en snelle levering.

Perfekt

Einfach Perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie keuze, overzichtelijke website en snelle levering

Ik kon gewoon niet kiezen, zoveel moois!

Conformément à la commande

Rapide et efficace

prima verzorging van de bestelling

super shop!

the calendars i purchased are FABULOUS... great quality paper and printing resolution.... these are going to be wonderful holiday gifts.. thanks!!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde