Goede snelle levering

Goede snelle levering

Snelle bezorging

Vlotte afhandeling

Kalenders zijn prachtig. Bezorging slecht.

Goed.

Livraison rapide articles de qualite bien emballes

Articles de qualite, bien emballes, envoyes rapidemment Experience a renouveler

Zeer snelle levering van de kalender die zeer degelijk verpakt was en echt mooi, een aanrader.

Schnell und unkompliziert!

Alles unkompliziert!

Goed bedrijf

Vlugge levering en netjes verpakt.

Leichte Bestellung, schneller Versand nach Deutschland

Ich bin sehr froh, daß ich Kalenderwinkel entdeckt habe. Eine tolle Website, leichtes, schnelles bestellen. Für mich als Käufer hervorragend!

Snel en goed

Ze zijn snel en goed met je bestelling te sturen

Veel keuze

Alle soorten kalenders! Snel geleverd. Heb er een paar gekocht om cadeau te doen in de komende decembermaand!

Niet duur en snelle levering

Blij met mijn kalender Niet te duur en snelle levering. Zo als het hoort.

Snel en correcte levering

Eindeloze keuze aan kalenders

Snelle levering en ruime keus. Stevig verpakt.

Goed op tijd geleverd

Top dat ze mijn favoriete agenda hadden. Snel geleverd met een klein extraatje.

Correct afgehandeld.

De bestelling werd correct en snel afgehandeld.

Mooie agenda van goede kwaliteit

Ik heb al twee keer eerder een agenda bij Kalenderwinkel.nl van het merk 'De Hobbit' gekocht. Al 2 jaar lang koop ik ieder jaar weer een nieuwe pocket- agenda van 'De Hobbit'. Ook dit jaar heb ik weer alvast een nieuwe pocket- agenda gekocht voor het aankomende nieuwe jaar. Ik vind het mooie kwaliteits- agenda's. De pocket- versie van deze agenda vind ik handig, want ik neem de agenda altijd mee voor in mijn handtas voor mijn afspraken. Ook is de lay-out van de binnenkant van de agenda goed en duidelijk gemaakt zodat je goed kunt zien om welke dagen en week het gaat waarin je je bevindt, en is er genoeg schijfruimte om je afspraken in te schrijven. Verder vind ik de buitenkant van de agenda ook altijd heel mooi. Mooie prints in mooie kleuren van bijv. bloemen, vlinders, vogels. Ik heb deze keer voor de print 'vlinders' gekozen na voorgaande jaren altijd voor de print 'bloemen' te hebben gekozen. Ook is de buitenkant van een buitengewone zachte stof wat ik fijn vind. Voor de rest is de agenda goed te sluiten met een touwtje wat om de agenda heen zit. Tenslotte vind ik het leuk dat ik van Kalender winkel.nl altijd een gratis pen krijg bij aankoop van mijn pocket- agenda. Dat is een leuk extraatje wat ik altijd wel kan waarderen. Plus sinds dit jaar ook een gratis boekenlegger. Verder was de bezorging ook gewoon goed en op tijd. Ik vind Kalenderwinkel.nl een leuke online winkel die artikelen verkoopt van een goede kwaliteit en de producten hebben allemaal ook een zacht prijsje. Kortom: ga zo door Kalenderwinkel.nl!

sehr gut

Alles super, grosse Auswahl und rascher Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima, snelle levering,goed op de hoogte gehouden verloop bestelling

Bestelproces verliep prima en kalender op afgesproken dag opgehaald. Kreeg er nog een mooie boekenlegger en pen bij.

Prima webshop

Bestellen ging goed verzenden ook

Prettig

Ruim assortiment en een snelle levering!

Snel en klantvriendelijk!

Kalender supersnel en in goede orde ontvangen. Adequate info over logistieke traject.

Heel tevreden

Heel tevreden

merce perfetta consegna perfetta

tutto ok

• Ci consiglieresti? Si

Mooie kalender , vlotte verzending.

Kalender is netjes verpakt en verzenden gaat snel. Erg blij mee

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde