All perfect!

All perfect, very quick!

Familie kalender

Veel keuze. Vlotte bezorging. Communicatie verzending stap voor stap. Verpakking geweldig, kalender zonder een vouwtje gearriveerd.

Heel snelle levering!

Besteld en de dag erna al in huis. Kalender was ook goed stevig verpakt.

Alles ging prima

Bestelling geplaatst en heel snel ontvangen. Mooi kalender.

Snel en en netjes afgelevert

Supersnel en netjes afgelevert

Alles Gut

Alles Gut!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel, netjes verpakt

Snelle levering. Pakketjes netjes verpakt. Geen kapotte aankopen. Veel keuze in kalenders en agenda's.

veel keuze

snelle verzending naar belgie

Goede, duidelijke informatie en snelle verzending. De kalender is in het echt nog mooier dan op de website.

Conform bestelling

Snelle levering.

Kalender zoals op website. Goede prijs.

het product wordt goed verpakt voor versturing.

zeer positief

Very fast delivery, best customerservice

Very satisfactory, good contact.fast delivery

Fijne winkel

Mooie kalenders snelle levering ik zou iedereen aan raden

Veel keuze

Ik was naar een nieuwe jaar agenda en naar de marjolijn bastin kalender jaarkalender. Wat hebben zij veel keuze. Bij veel agenda's hadden ze afbeeldingen maar sommige hellaas niet maar die ik wilde wel. Deze kan ik nu al heerlijk gebruiken Kalenderwinkel had allebei. Ook netjes dat ze meer keuze hadden met verzenden.

Super snelle verzending

Keurig verpakt en de volgende dag in huis!

Snelle levering, netjes verzorgd.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, is naar m'n zin.

PRI MA

Het is helemaal goed dankjewel

Goede service!

Goed overzichtelijke website, mooi product en net een kortingscode ook voordelig te bestellen! Het vakje waar je je kortingscode kunt invoeren vond ik wel lastig te vinden, uiteindelijk wel gelukt!

Goede service en een mooie kalender

De kalender is de moeite waard. Alleen de eerste keer werd het pakketje verzonden met post.nl. Bezorger heeft niet de moeite gedaan om het bij ons te bezorgen, maar het gewoon terug gestuurd naar kalenderwinkel. Na onderling contact is het pakket met DHL verzonden en keurig binnen een dag geleverd. Dus goede service na contact via de klantenservice

Groots assortiment

Heel leuk om de juiste kalender te vinden .

excellent

Superb range of wall calendars 2025. Excellent packaged, fast shipping. Great communication. Thanks.

Vlot verlopen.

Vlot verlopen. Heel correct.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde