Veel keus..

Zoveel leuke kalenders dan is het moeilijk kiezen. Mijn familie-planner is snel en netjes geleverd.

Hond & Co

Snel geleverd.

Enkel goede ervaringen!

Veel keus, precies wat ik zoek. Blij met de kalenderwinkel!!

snel en schitterend

De agenda die ik heb besteld was in t echt mooier dan op de foto, dat gebeurt niet vaak. degelijk materiaal, nog veel meer blz dan was aangekondigd en prachtige illustratie en mooie kaft. Volgend jaar weer!!!

De kalender is in het echt nog veel mooier!

Topkwaliteit voor een goede prijs en bovendien snelle levering!

Goede ervaring

De belofte van voor 12 uur besteld volgende dag geleverd is geen loze belofte maar waar

Mooie kalender

Ik vind het gedeelte waar je namen op moet schrijven vindt ik wat klein en smal.

Super shop!

Finde ich ist ein super Shop, findet man sehr schöne Sachen. Kaufe ich gerne bei Kalenderwinkel!!! Empfehlenswert!!! Weiter so!!!

Uitstekende site, snel bestellen, nog sneller ontvangen

Geduld wordt beloond.

Kalender besteld die logischer wijs nog niet op voorraad was. Gelukkig kon je via een link naar de website wel op de hoogte blijven van de status van de kalender. Bij de positieve status werd er gelijk een link gestuurd door wie en wanneer ik de kalender in ontvangst kon nemen. Kalender zat prima en stevig verpakt en kreeg er nog twee leuke attenties bij waaronder een bladwijzer en een pen. Door zulke acties wordt ik tenminste blij dat je als klant gewaardeerd wordt. Deze website heeft ongelooflijk veel kalenders en is zeker de moeite waard.

Snel en mooi product

Za goede recensie en een mooie agenda die ik zich dus 's avonds besteld 2 dagen later al in de bus. Agenda is super mooi en niet duur.

Schnelle Lieferung

Sehr schönes Puzzle Bin zufrieden

Prima, maar duur

Product is zo'n 7 euro duurder verkocht dan de prijs die letterlijk op het product staat. Verder prima.

heel mooi product

gewoon super

geen gedoe en vlot geleverd. goede kwaliteit voor een goede prijs

leuke kalenders

snelle service en leuke kalenders

Gute Auswahl und schnelle Lieferung

Ich bin sehr zufrieden. Endlich ein Shop, der überhaupt nach Deutschland liefert, um den Maarten-Kalender überhaupt zu bekommen. Die Lieferkosten sind absolut ok. Nur zu empfehlen!

Ik ben meer dan tevreden!

Mooie kalender en snelle levering

Kalender van Tesla was goed verpakt en snel geleverd

Kalender was snel en goed geleverd. Kwaliteit kalender lijkt me ook goed.

Superb!

I buy every year these Christmas postcards and love so much retro style. Adore Anton Piecks’ magnificent illustrations and wish they were more!!!!

Snelle afhandeling van de bestelling

Positief

Na 12 jaar kalenderplezier is hij weer terug. En dat maakt de hele familie blij. Dank jullie wel voor het opnieuw in productie nemen.

Perfect duidelijke website eerlijke prijzen snel geleverd en goed verpakt

Goed levering en een gratis pen

Snel levering levering zie er goed uit en voor de verzamelaar en gratis pen

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde