Klantvriendelijk

Bestellen gaat erg makkelijk. Nadat ik iets fout haf gedaan, contact gezocht met de kalenderwinkel. Meteen reactie en probleem snel opgelost. Wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Klaase, grote, goede service.

Zeer goed.

Mooie kalender en geweldige service.

Fast service

Ordered a calender through the website even though the website stated it was in back order. Communication with the progress of the order was very good. And despite it being a back order, it was delivered very quickly.

Zeer positief

Goede informatie, snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima assortiment

Top webwinkel waar ik mijn keuze vindt

Ik kreeg regelmatig een update over mijn bestelling, gezien mijn kalender nog niet direct voorradig was. Ruime keuze, gemakkelijk besteld en heel goed ingepakt afgeleverd. Met nog een gratis balpen erbij. Niet de eerste keer dat ik bij hen bestel en ik blijf dan. Aanrader!!

Prachtige kalender van collies, elk jaar weer.

Leuke aankoop

Prima service. Bijna geen wachttijd.

snel en niet te duur

Ik had nog nooit van de kalenderwinkel gehoord. Verrassing!

Prima en snel geregeld. Mooie kalender

Prima zoals altijd, hele mooie kalender.

Bin zufrieden

Wie schon gesagt bin zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering agenda tegen een goede prijs!

Alles bestens.

Sehr guter und rascher Service, könnte nicht besser sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service, snelle bezorging!

Als boven.

Prima webwinkel

Bestellen ging makkelijk, afhandeling was snel en ik kreeg de kalender en agenda netjes verpakt zonder te veel verpakking. Ik ben zeer tevreden. Ook zelf de keuze van vervoerder hebben, is wat mij betreft een pluspunt.

Oké

Ik dacht een grotere besteld te hebben

Prima materiaal, prima service

Stond ervan te kijken hoe snel en correct geleverd is

Tevreden klant

Zeer tevreden, snel bezorgd, en netjes verpakt, zal zeker hier weer iets bestellen .

Alles wunderbar gelaufen, gerne wieder !!

Hatte erst bedenken weil der Kalender noch nicht im Handel war. Doch ist mit der "Vorbestellung " alles wunderbat gelaufen. Der neue 25er Kalender hängt schon an der Wand. Freue mich schon auf das nächste Jahr. Dann melde ich mich wieder! L.G. Gerhard M.

Snelle bezorging

Goede communicatie, snelle levering!

Helemaal compleet

Snel ontvangen

Heel mooi

Keurig verpakt, veel keuze. Goede kwaliteit

Overzichtelijk en inspirerend

Zie hierboven

Genoeg keuze, snelle levering

Ik heb een Holland kalender gekocht voor mijn vader zijn verjaardag en ik weet voor bijna 100% zeker dat hij hier blij mee gaat zijn

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde