Veel communicatie en snelle levering

Over elke stap in het leveringsproces werd gecommuniceerd

Breed assortiment aan verjaardagskalenders

Ik zocht een nieuwe verjaardagskalender. Ik kwam terecht op deze website. Wat een breed assortiment aan kalenders! Na een aantal keer gebladerd te hebben, koos ik voor de 'Waterzichten' kalender. De website navigeert makkelijk. Het bestelproces is duidelijk. Snelle levering in de brievenbus. En een prachtige kalender.

Snel!

Mooie agenda voor goed overzicht per maand. Heel duidelijk om te plannen en structuur te krijgen! Enig minpuntje (denk ik) dat de kaft zacht is, maar dat moet nog blijken. Wel stevig hoesje erbij.

sehr schnell und problemlos

sehr schnell und problemlos

goed en snel

Kalenderwinkel hat reibungslos auch beim Versand nach Deutschland und mit dem Zahlungsweg funktioniert

Mooie kwaliteit kalender

Overzichtelijke website, snelle levering, prijs kwaliteit is prima.

Mooie kalender,snelle verzending

Top.komt de belofte na

Fijn antwoord terug.en het werkt ook nog.

Het bestelproces en levering is netjes en snel gegaan.

Prima produkt!

Wat een mooie puzzel! Prachtige kleuren en stevige stukjes. Prettig om te leggen. Dat smaakt naar meer! Alleen jammer dat er minder keuze is in puzzels met 3000 stukjes. Zeer snelle levering.

Ruime keus, gemakkelijk bestellen.....!

Door de ruime keus , ben ik wel een tijdje ......met plezier!, bezig geweest om op een mooie kalender uit te komen, welke ook mijn aankoop werd! Hierdoor kan ik het gehele nieuwe jaar weer alles bijhouden en genieten van mijn agenda!

Uitstekend !

Keurige en vlotte service. Ondanks de drukte rond de feestdagen netjes optijd in huis. Met een leuke kerstkaart erbij. Ben er weer erg blij mee , de kalender gebruik ik al vele jaren.

Uitstekend, topservice

Je word goed op de hoogte gehouden. Betaalbare prijzen. Snel geleverd, en goed verpakt. Kreeg er nog een gratis pen bij.

Alles top

Kurz bestellt, schnell und pünktlich geliefert Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima keuze, nette prijs en alles vlot geregeld en bezorgd.

Prima keuze, nette prijs en alles vlot geregeld en bezorgd.

Einfach TOP !!!

Bin absolut begeistert. Einfach zu bestellen und super schneller Versand.

voldoende

ik geef kalenderwinkel een voldoende , ik had ze vijf sterren gegeven waren het niet dat het pakketje niet door de brievenbus kon terwijl dat wel aangegeven was toen ik het bestelde erg jammer

Schnelle Lieferung

Schöner Kalender!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Overzichtelijk website, mooie kalender voor prima prijs. Levering qat vertraagd, ws door kerstdagen

Snelle levering, goede service

Een snelle levering van een mooie agenda. Zorgvuldig verpakt, en ik ben erg tevreden. Top!

Snel, goedkoop en goed

Een heel goede service