Bestelling was wat laat waardoor ik bang was dat het voor de verjaardag van onze kleindochter niet op tijd zou aankomen. Contact gezocht, direct dezelfde dag ( op zondag) verzonden! Heel fijn!
Heb een drietal muurcirkels besteld in verschillende formaten. Erg blij mee! Kom nog een keer terug
Bij onze bestelling hadden we initieel het probleem dat we niemand konden bereiken de week na de bestelling , dat was even zorgwekkend, maar dit bleek te liegen aan interne problemen. Kan gebeuren. Eens men dan contact opnam om dit uit te klaren was de service heel vriendelijk en aangenaam, en is de bestelling alsnog vlot verlopen.
Originele beoordeling
Je kan bestellen en betalen maar hoort dan verder niets meer en kan niemand bereiken!
In eerste instantie ging het mis bij de bestelling van 2 rotan manden. 2 verschillende kleuren ontvangen.Contact krijgen was in eerste instantie moeilijk ,maar bleek achteraf door personeels onderbezetting door ziekte. Contact gekregen met het bedrijf en uiteindelijk netjes afgehandeld doordat ik de verkeerde kleur mand niet terug hoefde te sturen en mocht houden en de goede kleur werd alsnog opgestuurd. Zeer tevreden!
Originele beoordeling
2 grijze rotan manden besteld( paraplu bakken).1 grijze en 1 naturel( verkeerd) ontvangen. Retour op eigen kosten terwijl het niet mijn fout is.En duur omdat de mand groot is.Krijg niemand te spreken! 2 mails verstuurd. Geen reactie! En 45 min.aan de telefoon, bandje,ogenblik geduld, alle medewerkers zijn in gesprek! Na 45min opgehangen. Waardeloos bedrijf!
Mooie stoelen, zeer zorgvuldig ingepakt.
We hebben rotan bloempotten gekocht. De foto geeft correct weer wat we ontvangen hebben. Ze zijn mooi en decoratief.
Had lamp bij mij in de buurt gezien. Helaas niet meer leverbaar. Op merk gezocht, jullie gevonden lamp besteld en snel ontvangen. Ben er blij mee!
Mijn bestelling in goede orde ontvangen en het is een mooie duidelijke wereldkaart!
We hebben lang op de site gezocht, want er was zeer ruime keus. We vonden meerdere wandcirkels erg mooi voor in ons huis. Nadat we onze keuze gemaakt hadden, kwam de bestelling zeer snel (2e werkdag) en waren we buitengewoon tevreden met het resultaat.
Drie mooie barkrukken besteld. Waren precies zoals op de foto en stevig ingepakt zodat ze onbeschadigd aankwamen.
Een mooie wandplaat van een meter doorsnede hebben we nu aan de muur waardoor de huiskamer helemaal opfleurt! Echt een aanrader. De kwaliteit is goed en de foto heeft ondanks zijn grootte nog steeds veel scherpte. Een goede resolutie dus. We zijn er blij mee, een top product!
Snel ontvangen. Zeer degelijk verpakt. De stoel zit voortreffelijk. Ben bang dat de visite niet meer weggaat, al ligt het er aan wie er in zit. Voetenbank voelt ook goed voor je kuiten. Heel fijne stoel, vooral omdat hij afloopt, dus fijn voor je knieholte. Binnenkort koop ik nog zo’n stoel.
Mooie lounge rotan stoel voor een even mooie prijs. Heel veel zit comfort.Werd goed verpakt bij ons thuis bezorgd.
Een prachtig schilderij
Na bestelling toch nog eens even extra naar levering moeten polsen. Vanaf die moment verliep alles vlot. Correcte afspraak voor levering. Kwaliteit van wereldkaart op canvas ziet er mooi uit. Zeer grote kaart, nu nog even zoeken naar een mooie plaats om op te hangen.
Hele mooie stoel. Heel netjes verpakt en snel geleverd. Ben er blij mee!
Mooie tafellamp besteld en snel ontvangen. Door een verkeerde levering probleem via klantenservice snel opgelost. Wat ons betreft een aanrader!
Een prachtige muurcircel hangt er aan de muur, scherpe afbeelding van papaver. We genieten er iedere dag van . Super bedankt!
2 ronde foto,s besteld, maar slechts 1 ophangsysteem bijgesloten. Netjes nabezorgd als apart pakket. Prima afgehandeld....
Helaas kwam de muurcirkel met een kras aan. Maar we kregen heel netjes een nieuwe toegestuurd, heel erg content met de muurcirkel! Bedankt voor jullie service!
Wanneer krijg ik de bevestiging dat mijn retourzending ontvangen is en wanneer ik mijn geld terugkrijg?
Toch spannend om een schilderij online te bestellen, want hoe ziet het er echt uit, staat het schilderij wel mooi op mijn wand? Maar we vonden het schilderijerg leuk en ook nog goed geprijsd zodat we de 'gok' hebben genomen. Het schilderij is sneller geleverd dan was aangegeven en ook in het echt bevalt deze heel goed. Mooi materiaal en het zorgt voor veel sfeer in huis. Netjes verpakt afgeleverd.
Een beetje moeten wachten op de levering, maar uiteindelijk heb ik een prachtige rotan opbergmand ontvangen. Zeer tevreden
Originele beoordeling
Mijn eerste bestelling geen positieve ervaring nog niets ontvangen, besteld woensdag 1/1/25
Een wereldkaart besteld voor de verjaardag op de december voor mijn kleinzoon. De kaart bleef langer weg dan verwacht. Na hierover contact te hebben opgenomen, gaven ze eerlijk toe dat de kaart niet in productie was genomen (vergeten). Binnen 3 dagen had ik de kaart en last but not last, Hoefde ik deze niet te betalen. Dikke pluim.
Echt mooi en snel geleverd