Het plexiglas schilderij is schitternd !

Erg mooi plexiglas schilderij ontvangen , Scherpe kleuren , goed verpakt en snel geleverd . Bedankt Sweet Living Shop ! :)

Goede service!

Product ontvangen met beschadiging. Binnen één dag reactie op de e-mail en al snel een nieuw product ontvangen. Goede service dus!

Prima ervaring

Vlotte afhandeling van bestelling, snelle bezorging. Zelfs na foutje in bestelling mijnerzijds werd dit snel gecorrigeerd. Klein minpuntje: bij telefonisch contact kreeg ik voicemail te horen met de tekst dat ze gesloten waren en de openingstijden tot 17.00uur. Toen ik belde was het 16.15uur dus ze hadden nog bereikbaar moeten zijn. Maar het is gelukkig allemaal goed gekomen.

Nadat de eerste bestelling beschadigd was, ontving daarna snel een nieuwe

Teleurstelling over de beschadiging, werd snel herstelt door toezending nieuwe

Heel goed en snel geleverd

Product mooi en precies wat ik er van verwacht had

Premium quality painting , good and bright colours with sturdy design

The painting looks fantastic on the wall . It has bright colours and solid in frame . Only thing which should be there is double adhesive plate for left and right when the painting is 150x100. This way it will not move on the wall .

Mooie rotan fauteuils, snel geleverd

Mijn terras is heel gezellig met de mooie rotan fauteuils!

Uitstekende service

Klok voldoet aan verwachting. Gelijk geprobeerd of het geluid duidelijk aanwezig is van het binnenste raderwerk. Dit is echt minimaal . Absoluut niet storend. Heel tevreden dus.

Prima shop, goede producten

Snelle levering en producten goed verpakt. Fijne stoel voor binnen én buiten. Ik twijfelde over de kleur, maar het staat mooi tussen het groen van de tuin zonder erg op te vallen. Wel een kussentje tegen de rugleuning als je echt relaxed wilt zitten.

zeer goede kwaliteit

Mijn oma is blij met het schilderij!

Een schilderij voor mijn oma besteld. Ze wilde deze zo graag. Na het bestellen gelijk een bevestigingsmail en betaalbevestiging ontvangen, wat erg fijn was. Het zou wel fijn zijn als je ook een mail krijgt als het pakket is verzonden uit jullie magazijn, want deze kreeg ik nu pas toen de bezorger al bij mijn oma aan de deur was geweest met het schilderij. Verder zag het er goed uit!

Keurig

Netjes verpakt

goede service

snelle levering goede webschop .zeer tevreden.

Goed en optijd product geleverd

Goed product en snelle levering.

Mooie aankoop, snel geleverd

Mooie rotan bijzettafel besteld. Kwaliteit is prima, bestellen ging eenvoudig en de aflevering verliep vlot. Verpakkingsdoos mocht i.h.k.v. milieu een beetje kleiner zijn . Inmiddels staat de bijzettafel als nachtkastje op de slaapkamer. Elke ochtend kijk ik als eerste tegen mijn nieuwe aankoop aan. Ben er blij mee!

Niet goed omschreven

De pot heeft diameter 40 cm onderaan, op z’n ‘buik’. Waar je plant in moet bovenaan is die slechts 28 cm.

Mooie artikelen, goede communicatie

Aantal wasmanden gekocht. Keurig op de hoogte gehouden van de levering. Levering zelf was prima in orde.

Fijne shop

Had een aantal vragen over een wasmand, aardig te woord gestaan door een medewerker. De wasmand daarna besteld en de volgende werkdag in huis. Ben gek op rotan producten, dus kom zeker terug

Fijne ervaring

Zeer betrouwbare website met mooie producten, zorgvuldige levering maar ook zeer goede klantenservice! Een beschadigd product werd zo vervangen voor een nieuw product. Gemakkelijk, klantgericht, professionele klantenservice. Hier word je blij van!

Onbetrouwbaar

Maandag besteld. Wordt gezegd binnen 24 uur geleverd. Week verder…. Niets Geen klanten service neemt contact met je op. Geld kwijt?

Top stoel

Snelle levering en heel goed verpakt

Zeer snelle en goede levering van 2 grote tuinstoelen.

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging

S'avonds besteld ,twee dagen later bezorgd en heel goed verpakt.

Product niet naar wens

Ik dacht een volwassen stoel te hebben besteld, maar lijkt meer op een kinder uitvoering. Aangezien formaat zit je vast aan hun retouren . Kosten daarvan zijn 35., dus al helemaal niet interessant om retour te sturen

Heel goed, en snelle bezorging

Online bestelling

Jumaweg 6