Pluspunten
Goede en snelle reparatie. iPhone scherm is weer als nieuw!
VerbeterpuntenEen bordje bij de bel zou handig zijn. :)
Pluspunten
Mijn iphone werkt weer dankzij jullie. Keurige service en een nette afhandeling.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik kon snel terecht, goede prijzen en vakkundige reparatie
VerbeterpuntenGeen
Naambordje bij portiek van flat.
Pluspunten
VerbeterpuntenNazorg en garantie kan ik nog niet weten. Echter bijzonder goed gevoel.
Pluspunten
Ik kon erg snel bij hem terecht en werd keurig geholpen. Goede uitleg van hetgeen hij zou gaan doen, hoeveel het zou gaan kosten en hoelang het zou gaan duren.
VerbeterpuntenGeen.
VerbeterpuntenNaambordje bij bel
Pluspunten
Snel, correct en vaste prijs afgesproken
VerbeterpuntenOp de site een route beschrijving voor mensen buiten Almere. Pinnen of digitaal betalen.
Pluspunten
- snelheid - vakmanschap
Verbeterpunten- wel een beetje aan de prijs
Pluspunten
vriendelijk geholpen, snelle service. Prettig en zeker een aanrader. Mochten we weer pech hebben, weten we hem te vinden
Pluspunten
Geweldige service! Mijn Iphone lade niet meer op. Ik belde op en kon meteen terecht! Nu doet hij het weer. Helemaal goed :-)
Pluspunten
snel en professioneel. bovendien dichterbij dan amsterdam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Iphone is netjes en snel gerepareert
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snel en adequaat geholpen. Componenten waren op voorraad en uiterst netjes geholpen.
Pluspunten
goed en snel
Pluspunten
Snelle reactie op aanmelding via e-mail en snelle reparatie. Top!
Pluspunten
Snelle aktie om de batterij te vervangen
VerbeterpuntenE-mail letter groote minimaal 11 dpi!
Pluspunten
Snelle service vriendelijk personeel
Pluspunten
zeer snelle afsraak en afhandeling
Verbeterpuntenga zo door
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Mobile Repair Company is het betrouwbare adres voor al jouw reparaties en gespecialiseerd in Smartphone, iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, HTC, Nokia, Sony Xperia, LG, OnePlus, Google Pixel, Motorola, Xiaomi, Oppo, Tablet, iPad, Samsung Galaxy Tab, Laptop, MacBook, Apple Watch, Console, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparatie. Wij zijn opgericht in 2013 en inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd en bekend reparatiebedrijf in Almere. Onze voordelen: -Binnen 1 uur klaar: de meeste reparaties zijn binnen 1 uur klaar, tenzij anders aangegeven. -Hoogste kwaliteit onderdelen: voor al onze reparaties gebruiken wij enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit. -6 maanden garantie: wij staan achter de kwaliteit van onze reparaties. Daarom ontvang je bij ons een garantie van 6 maanden op alle reparaties. -Beste prijs garantie: ergens anders goedkoper, dan verlagen wij onze prijs. -Uitstekende reviews: onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Bekijk onze uitstekende reviews! -Reparateur met jarenlange ervaring: onze reparateur heeft jarenlange ervaring en staat garant voor kwaliteit. -Centraal gelegen locatie: gelegen dichtbij het centrum van Almere-Buiten. Ook dichtbij voor klanten uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad. -Gratis parkeergelegenheid: parkeer jouw auto gratis bij ons voor de deur. -Makkelijk bereikbaar met het OV: gelegen vlakbij station Almere-Buiten. Ook stopt de bus M7 bij bushalte Landgoederenbuurt vlakbij ons voor de deur. -Uitsluitend op afspraak: om jou de beste service te bieden, werken wij uitsluitend op afspraak. Wil je jouw apparaat laten repareren? Maak dan direct een online afspraak en kom bij ons langs. Voor meer informatie of advies kan je ook contact met ons opnemen.