Pluspunten
De persoonlijke benadering.
Pluspunten
Zeer snelle beantwoording van email, daarna, snel een afspraak kunnen maken om het probleem op te lossen. Uiterst tevreden!
Pluspunten
correct netjes en snel geholpen.
Pluspunten
Vriendelijk betrouwbaar transparant en een goede kwaliteit prijsverhouding
Pluspunten
Vakkundig, vriendelijk en prettig communicatie
VerbeterpuntenProblemen met het motortje (was een productie probleem) werden goed en snel verholpen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, concurrerende prijs, vakkundig
Pluspunten
De kapotte motor van onze zonwering snel en vakkundig vervangen!
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Het zonnescherm is vakkundig gemonteerd. De monteurs waren door omstandigheden iets later dan afgesproken, maar dit werd netjes gecommuniceerd.
Pluspunten
Correcte afspraken en leveringen. Prima prijzen
VerbeterpuntenElec. Kabels in kleur. Nu wit bij antraciet systeem
Pluspunten
Mensen met verstand van zaken ! Snelle service en levering !
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Geen te vinden super service en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenNiet te bedenken.
Pluspunten
Snelle levering sneller dan verwacht.
Pluspunten
Goed advies, persoonlijk, snel in communicatie en perfect gemonteerd. Tevens tegen een erg scherpe prijs.
Pluspunten
Alles snel en netjes Alles opgeruimd
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
net werk afleveren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aardig, meedenkend, eerlijk, goeie prijs
Pluspunten
Snelle zeer vriendelijke reactie en snelle reparatie service. Binnen 24 uur was mijn rolluik weer gemaakt
Pluspunten
Snel, vakkundig, kwalitatief goed
VerbeterpuntenIn vergelijking met andere bedrijven ligt de prijzen wat hoger.
Pluspunten
Snelle service, goede uitleg over de te volgen handelwijze, bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken.
VerbeterpuntenGeen enkele.