Perfecte service!

Hier een judopak voor onze dochter besteld die veel te groot bleek te zijn. Na telefonisch contact zijn de afmetingen van het pak van een maat kleiner doorgegeven om te bepalen of dit zou passen. Dit bleek zo te zijn. We hebben het te grote pak teruggestuurd en na 3 dagen hadden we het andere pak in huis. We zijn erg tevreden hoe dit is opgelost.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Superblij met mijn aikido schoenen. Zitten als gegoten en snel geleverd.

Quick Delivery

Quick Delivery

Zeer snelle levering

Binnen 1 dag geleverd erg prettig

Juiste levering en binnen de gestelde tijd. Perfect!

Ik ben al jaren klant bij Aiki-Budo en weet uit eigen ervaring dat hun service en klantgerichtheid TOP is. Ik bestel zeer regelmatig bij Aiki-Budo voor de leden van onze Aikido Stichting te Delft. Ik kan deze Aikid Budo Sport van harte aanbevelen!!!

Het aikdo pak zit als gegoten en verder snelle levering . Ben tevreden.

Na mailcontact heel goed geholpen. Ze denken mee, antwoorden snel. Hele goede service. Product ontvangen en ook dat is helemaal in orde.

Website is duidelijk

Goede informatie, snelle levering.

Na de online bestelling had ik de bestelling binnen 2 dagen in huis. Altijd goede ervaringen met deze winkel gehad, ik kom er al sinds midden jaren 80.

Alles top

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en snel geleverd.

Keurig afgehandeld

Snelle verwerking en goede duidelijke en snelle respons op mijn vraag

Goede service, schappelijke prijs

Fijne, persoonlijke service, wordt flexibel met je meegedacht. Goede kwaliteit producten voor een schappelijke prijs.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Top levering

Al jaren lang klant en nog steeds tevreden

Servicegericht! Zeer deskundig!

Snel geleverd! Prima kwaliteit

Met spoed op zoek naar alleen een broek. Binnen 2 dagen geleverd.

Nvt

Mbt

Snel en bijna perfect

Nette webshop. Bezorging als beloofd. Kwaliteitsspul ook. Ik ben al aan een nieuwe bestellijst bezig Ik kon helaas geen A2H-pak vinden, maar misschien had ik gewoon even moeten bellen (?) Maakt niet heel veel uit: een band van 280cm past ook nog net rond mijn dikke buik ;-) Wel een kleine opmerking over het bitje: op de verpakking staat "sr" maar sinds mijn 6e heb ik niet meer zo'n smal bekkie gehad. Even kijken hoe dat te fiksen is in warm water...

snel geleverd kwaliteit goed

Altijd snel geleverd, pakken van goede kwaliteit en betaalbaar. Verzendkosten wel relatief hoog, maar dan wel snel.

super service

ik ben van de eerste instantie geholpen met juiste maat kiezen en ik kreeg mijn bestelling al volgende dag. ik ben erg tevreden

Snelle reactie op kleine aanpassing bestelling

Er werd meteen per mail gereageerd, en de zending aangepast.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle service.

Snelle levering en topkwaliteit!

Snelle en correcte levering

Goed contact gehad voor de bestelling. Op tijd en correct geleverd.

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR