Goede broek, snel bezorgd.

Bestellen en krijgen, geen probleem.

Heel tevreden erg goede winkel

Ik was naar de winkel gegaan en heb boks handschoenen gekocht goede service aardige mensen en later nog wat besteld via de webshop duidelijke informatie en tips op de site je merkt dat ze professioneel zijn

Goede service snelle levering

Goede kwaliteit

Gemakkelijk en zonder problemen.

Schoenen en bandage besteld. Schoenen waren helaas iets te klein maar zonder enig gedoe kon ik ze ruilen voor een maat groter.

Ruim assortiment en snelle levering

Maandag mijn Hanbo stuk geslagen, een nieuwe besteld en voor de volgende training binnen om te gebruiken. Super snelle service

Karate pak tokaido kata master besteld is goeie kwaliteit pak zeer tevreden mee.

Vriendelijk, behulpzaam.

Kwaliteit sportkleding en oefenmateriaal. Vriendelijk, behulpzaam.

Pakken zaken heel snel op en oplossing werken snel

Had de verkeerde maat karate vuistjes besteld. Meteen de juiste maat besteld en de verkeerde vuistjes teruggestuurd. Geld werd binnen een dag geretourneerd. Snelle service, dank daarvoor!

Vlekkeloos

Bestelt. Snel geleverd. Goede bezorging. Producten zoals omschreven. Van juiste kwaliteit.

Nike hyper k.o 2.0 besteld, snel ontvangen, helaas gat in schoen, gebeld, vriendelijk te woord gestaan, en heel goed opgelost. Na een paar dagen nieuwe schoenen ontvangen. Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben, kom ik hier zeker terug.

Geweldige service, materieel en vriendelijk personeel.

Wij komen hier al meer dan 25 jaar voor al onze dojo benodigdheden. Altijd vriendelijke service en hartelijk ontvangst. Ook nu op de nieuwe grotere locatie in Zwanenburg.

Op tijd zoals afgesproken

Goede pasvorm, prima gevoel.

Altijd stipte levering nog nooit vertraging gehad. goed assortiment en kwaliteit zeer goede service, denken mee en bieden goede correcte optie's

Goede service!

Het pencak silatpak is een mooi product gemaakt van fijne stof om in te trainen. Tip: neem niet een te grote maat. De pakken vallen groot uit.

Snel geleverd en een prima Aikido zomer pak !

Gewoon goed en snel voor elkaar Ook makkelijk dat je als gast kunt bestellen en geen account hoeft aan te maken

Duidelijke site, en duidelijke communicatie

Ruim assortiment en uitmuntende begeleiding!

De mensen van Aiki-Budo Sport weten waar ze het over hebben. Of het nou om kleding, bodyprotection, handschoenen of oefenwapens gaat, hier krijg je echte aandacht en advies. Koop er al jaren mijn spullen en de prijs is ook altijd goed.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Eerste keer een bestelling bij Aiki-Budo geplaatst. Een goede ervaring hoe de geheel procedure is verlopen. Van het uitzoeken tot levering. Top

Top zowel de mensen als het matriaal

Belgie Hier moet je echt bestellen deze mensen kan je blindelings vertrouwen. Materiaal = kwaliteit Service = beter kan het niet Doe zo verder topteam

snelle actie

goed telefonisch te woord gestaan. Bestelling geplaatst en snel ontvangen

Expertise, verbondenheid en persoonlijke aanpak.

Aiki-budo Sport is een fantastische vechtsportwinkel waar ik al sinds de jaren 80 een trouwe klant ben. Hun persoonlijke aanpak heeft altijd indruk op me gemaakt. Het voelt alsof je deel uitmaakt van een hechte gemeenschap wanneer je de winkel binnenstapt. De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en altijd bereid om te helpen bij het vinden van de perfecte vechtsportartikelen. Wat me echt onderscheidt bij Aiki-budo Sport is de ongeëvenaarde kwaliteit van hun producten. Of het nu gaat om karatepakken, bokshandschoenen of judogi's, de artikelen die ze aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en gaan lang mee. Ik heb nog nooit teleurgesteld gestaan door de duurzaamheid en prestaties van hun producten. Daarnaast is de kennis van het personeel over vechtsportartikelen ongeëvenaard. Ze kennen de verschillende merken en modellen, en ze kunnen je uitgebreid adviseren op basis van jouw behoeften en doelen. Deze expertise heeft me geholpen om de juiste keuzes te maken bij het kopen van mijn vechtsportuitrusting. Al met al kan ik Aiki-budo Sport ten zeerste aanbevelen. Hun persoonlijke aanpak, verbondenheid met de klanten, kwaliteit van producten en diepgaande kennis van vechtsportartikelen maken hen de beste keuze voor elke vechtsportliefhebber.

Goed geholpen bestellen snel binnen

Altijd vriendelijk

Superfijn

Ik hoop dat jullie in de toekomst nog er zijn

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR