Geweldige service

Ik had 2 judomatten besteld die ik nergens anders kon vinden. Het was een verjaardagscadeau en het moest op tijd worden geleverd. Die hebben ze voor mij met de hand helemaal ingepakt en alles geregeld met de bezorgdienst. Ik ben ook meerdere keren gebeld met updates of het op tijd binnen zou komen. Top service!

Probleem opgelost met hulp van een vriendelijke en meedenkende medewerker.

Probleem opgelost met hulp van een vriendelijke en meedenkende medewerker.

Mooie producten, snelle levering!

Altijd fijn hier te bestellen!

top!

snel, vriendelijk en goede kwaliteit spullen!

top!

Goede producten, snelle levering. Bedankt.

Snel en betrouwbaar

Elke keer is mijn bestelling snel in huis, en ze zijn behulpzaam aan de telefoon indien nodig. Fijne winkel!

Zeer fijne klantenservice

Na het ontvangen van een set tonfa's bleek er een stukje hout wat uitstak. Duidelijke foto gemaakt en de klantenservice overleg wat we zullen doen. Misschien advies hoe ik het zelf weg krijg. Ik kreeg netjes reactie met direct een nieuwe set werd opgestuurd. Dag later binnen en perfect. Eerste keer besteld hier,maar niet de laatste keer. Fijn bedrijf.

Zeer correct .

Ben super tevreden, omruilen, terugbetaling zeer correct en snel . Zeer betrouwbaar, volgende bestelling zal terug bij jullie zijn. Dank u vide goede services.

Snelle levering..top.

Topclass!

Goede service producten van topkwaliteit’

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Gedegen advies en super fijn hoe er met je mee wordt gedacht.

Leuke webshop

Online een karatepak besteld goede kwaliteit en snelle levering.

Super spullen!

Goed, verpakking e.d. Al jaren top. Ga zo door....

Kwam vroeger al op de oude lokatie, via een mede aikidoka Henk (voor ons "dikke Henk r.i.p.) bij aikido vereniging Bushido te Den Haag. En nu jaren later nog. Deze keer voor een nieuwe Hakama. Ga zo door...

Oké

Foutje met de bezorging hersteld. Weer een leer moment.

Goed en eerlijk advies

Vanuit Jeilkwan Martial Arts ben ik sinds 2016 klant. Ze geven goed en eerlijk advies en leveren zoals beloofd. Gewoon top!

Perfect.

Snelle levering tegen een mooie prijs en een goede kwaliteit!!

Snel, accuraat en eerlijk

Correcte en snelle communicatie, heel duidelijk. Snelle afhandeling en heel transparent. Heel fijn om zaken te doen met jullie. De goederen beantwoorden perfect aan de verwachtingen.

Prima.

Goede kwaliteit en snelle levering

Vooraf gebeld voor advies, goed advies gekregen en de levering kwam binnen op de afgesproken dag. Goederen waren goed verpakt, kortom dit bedrijf kan ik aanbevelen en zelf zal ik in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen.

De gezochte kleding was op de site snel gevonden, besteld en via DHL goed te volgen.

Zoals in die ene zin al is weergegeven. Snel bezorgd.

Bestelling op tijd geleverd

Bestelling op tijd geleverd

Aikido pak van Ronin besteld , prima pak snelle levering

Aikido pak van Ronin besteld , prima pak snelle levering voelt lekker licht en past prima dus een goed pak

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR