Alles volgens verwachting, prima.

Aikidopak besteld. Volgende dag binnen. Mooie kwaliteit

Aikidopak voldoet aan omschrijving en is van mooie kwaliteit. Binnen 1 dag geleverd.

Mijn ervaringen zijn al jarenlang super. De gedeelde passie die je als sporter voelt bij het personeel is geweldig.

Super service en onwijs vriendelijk!

Ik had op de site gekeken omdat ik nieuwe scheenbeschermers moest. Ik twijfelde over de maat dus ik besloot naar de winkel te gaan. Vanaf ik binnenkwam supergoed geholpen, er werd echt de tijd genomen voor mij. Ook al woon ik niet heel dichtbij, zal ik o.a. vanwege de service altijd naar de winkel komen! Het is een van de weinige vechtsportwinkels die ik ken, met ook een ruim aanbod.

GRIPS STEALTH GI Besteld! Top kwaliteit. Super snelle levering!

Prachtige Gi. Voor zeer betaalbare prijs. Super kwaliteit en ook nog snel geleverd door Aiki-Budo sport.

kwaliteit voor een scherpe prijs

Goede service, goede producten

Service is optimaal

Goede service = nazorg = klanttevredenheid

Snelle levering en een goede service!

Geweldig !!

Echt super !!

Had zelf een domme fout gemaakt in 1 van mijn bestellingen. had het adres op de tweede bestelling verkeerd, en dit werd meteen nagevraagd aan mij of dit klopte. uiteindelijk zonder gedoe beide pakketjes op hetzelfde moment binnen gekregen.

Goede winkel met soms te weinig aandacht voor wat verzonden wordt

14 boken besteld, zit wel 1 kromme bij. Te weinig om terug te sturen, maar evengoed vervelend en onbruikbaar. Webshop en telefoon contact prima

Ze waren heel vriendelijk, maar kon betere communicatie

Ik had een goede ervaring. Het enigste wat beter kon is de communicatie omtrent de maat van een product verandering via mail.

Keurig op tijd geleverd en goede kwaliteit.

Ik bestel al enkele jaren producten bij Aikibudo en ben zeer tevreden over de leveringssnelheid en de kwaliteit van de producten.

geweldige service!

boxhandschoenen en bitje waren niet de goede maat besteld. Na terugzenden hadden we na twee dagen wel de goede maten. Ging dus heel snel en goed.

Ruim assortiment, keurige info, snelle levering!

Tijdens mijn zoektocht naar een bokuto ben ik op Aiki-Budo Sport uitgekomen. Waar ik op andere webshops wel soortgelijke kon vinden was de info die meegedeeld was bij Aiki-Budo erg vakkundig. De prijzen zijn eerlijk en correct! Er was wel opgegeven dat de levering thuis zou gebeuren, maar ik diende dit op te halen bij een pick-up punt. Niet de schuld van de webshop, wel de koerierdienst.

Geweldige zaak met goede kwaliteit heel veel ervaring

Wij komen al tientallen jaren bij Aikibudo met volledige tevredenheid. Het is een winkel met een breed assortiment, goede kwaliteit, super service en humor. Wat wens je nog meer?

Mooi stevig Tai jutsu/karate pak... snel geleverd.... Voor een nette prijs

Professionele winkel met vriendelijk personeel!

Professionele winkel met vriendelijk personeel!

Snel en goed!

De site was duidelijk en goede info, b.v. valt klein maat groter bestellen. Daarnaast super snel bezorgd. Kwaliteit van producten ook goed.

Keurig verpakt in de doos!

Super service

Top service en top producten

Zeer goed geholpen en goede service wil graag in de toekomst meer bestellen

Fantastische betaalbare producten!

Mooie bokshandschoenen en dergelijke. Erg tevreden met de kwaliteit voor de beginnersfase.

Zoveel variëteit op voorraad, uitstekende kennis, behulpzaam, super aardig.

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR