Snel, kloppend en goede kwaliteit

Volgende dag geleverd als je tijdig besteld. Exact wat je besteld is ook geleverd en wat ze aanbieden klopt ook. Muay Premium bokshandschoenen besteld 16oz, deze werden prima en netjes geleverd, geen beschadigingen op de doos of verpakking van de handschoenen. Kwaliteit is echt leder zoals omschreven, erg fijn product, ik hoop nog vele jaren deze te kunnen gebruiken. Ik zou hier vaker bestellen.

Prima broeken. Snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle levertijd

Akido pak besteld. Binnen 2 werkdagen geleverd. Goede kwaliteit. Prima in orde

Mijn 1e bestelling was te groot en heb teruggestuurd. Volgende dag was de goede geleverd....toppie

Mijn bestelling was kwijt geraakt door dhl. Aiki budo heeft de zending de richt opnieuw vestuurd. Top service.

Service: TOp

Producten hoge kwaliteit. Dank je wel

Uitmuntend

Conform mijn wens voor een bepaalde dag. Hieraan is op een zeer goede wijze gehoor aan gegeven.

Snelle levering, spullen zeer naar wens

Fijne winkel, dit keer online besteld. Vorige keer in de winkel heel fijn geholpen. Denkt echt met je mee!

Alles correct verlopen

Bestelling snel en correct verlopen , product is precies zoals beschreven

Snel goed en niet te duur

Netjes geholpen, denken goed met je mee, kwaliteit materialen, deskundig personeel. Top plek!

Snel

Snel

Mijn zoon heeft het super naar zijn zin

Mijn zoon kan niet wachten op de volgende lesuur

super

De door mij bestelde items waren goed verpakt, en alles keurig op tijd geleverd, waarvan hulde. Ga zo door.

Mijn pakketje was er eerder als aangegeven! Supersnel dus!

Heel erg attente verkoper want ik had een foutje gemaakt bij het plaatsen van mijn 2de bestelling en werd daar gelijk over gebeld. En ook deze werd gelijk verzonden.

Keurig en snel

Levering was snel en netjes.

Beste winkel in zijn soort

Mijn pakketje was super snel bezorgd! Maar normaal gesproken rijdt ik even naar de winkel. Er werken mensen met veel kennis en ze zijn erg vriendelijk.

Fijne product

Fijn product! Snel geleverd!

Echt goed

Ik had een snelle levering van de Nike schoenen was echt top! alleen was de mt te klein. Heb het retour gedaan en verzendkosten betaald maar wachten nog steeds op een mt groter.

goede kwaliteit snelle levering

spullen besteld, kreeg snel bericht en werd snel geleverd, werd op de hoogte gehouden van levering e.d.

uitstekend !!!

Bokszak is top. Uitstekende service en snelle levering. Dag na bestelling is er telefonisch contact geweest wanneer best uitkomt te komen leveren. Dezelfde avond nog bestelling geleverd gekregen

Geweldige bokshandschoenen voor een goede prijs.

Ik was op zoek naar nieuwe zak handschoenen en heb veel verschi geprobeerd maar ze vielen allemaal tegen. Toen ik de site van deze winkel zag was ik prettig verbaasd (Ik kwam namelijk vaker spullen halen met m'n vader toen ik nog jong was) Ik heb de Ronin zak handschoenen van leder besteld en ze zitten erg lekker. 1 minpunt is dat het bewaar zakje te klein is om de handschoenen erin te krijgen. Voor mijn vrouw heb ik gewone ronin handschoenen besteld omdat zij ook op de bokszak bezig wilt zijn en het wat extra bescherming geeft.(Als ze wat beter kan stoten zal ze waarschijnlijk ook over gaan naar de zak handschoenen) Zij vond de handschoenen ook mooi een vind ze ook erg goed zitten. De prijzen zijn goed beide ongeveer €45,- en de kwaliteit is veel beter dan je zou verwachten voor deze prijzen. De producten waren ook goed ingepakt en de aki budo tape maakte het extra bijzonder.

zoals gewenst

Simpel besteld en snel het juiste gekregen. Precies zoals het moet.

We hebben een bokszak besteld, hij is snel en heel netjes bezorgd, super goed verpakt. Volgende keer bestellen we hier zeker weer! Aanrader!

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR