Goede spullen en zeer snel geleverd

Bokshandschoenen besteld en de volgende dag al in huis. Handschoenen zijn fijn en goede kwaliteit.

Prima service!

Snel geleverd en keurig te woord gestaan. Helaas ontbreekt bij een van de gekochte Karate pakken een touwtje om de rechterkant mee vast te maken. Heb hem al een keer aangehad. Mocht ik een nieuwe kunnen krijgen, dan zou dat geweldig zijn!

Toppie!

Mijn ervaring met AB is altijd top geweest. Zo ook bij deze bestelling. Ook al ging er iets mis met de order, de oplossing en service was weer geweldig.

Prima levering, goede kwaliteit

Ben heel tevreden met m’n handschoenen, hoewel ze meer geel zijn dan goud. Maar goede kwaliteit en snelle levering.

Supergoede service!

We werden goed en vakkundig geholpen, met veel geduld en geen enkele druk om geld uit te geven. Heel fijn.

Snelle levering, goed product en een mooie prijs

Tweede keer dat ik iets bestel bij Aiki-Budo en voor de tweede keer tevreden over levering en product!

Mooie prijs en producten snel in huis.

Uitstekende service. Goede kwaliteit en prijs. Service is voor mij belangrijker dan voordelige prijzen.

Goede snelle levering, die precies aan mijn verwachtingen volldeed.

Goede snelle levering en prima materiaal.

Knap!

Fijne feed back , snelle levering , uitstekend materiaal. Jullie horen of lezen nog van mij. danny

prima service !!

Snel geleverd!

Prima ingepakt en snel geleverd!

Zo hoort het te zijn!!

Een goede en zeer uitgebreide overzichtelijke site. Het bestellen gaat gemakkelijk met een zeer snelle levering. De prijzen zijn volgens mij ook competitief; voor mijn Pencak Silat iig zeker en is ook van een prima kwaliteit :) Chaio, Peter

Xxxx

redelijk goed

redelijk goed het is allen jammer dat de bezorging een dag langer duurden.

Snel ontvangen

Tevreden

Snel

Snelle levering.

Snelle levering, prima product tegen goede prijs

Perfect geregeld. Snelle kevering

Ik heb lamsvlees dingen besteld bij Aiki Budo en altijd tevreden. Super aardig personeel.

ruim assortiment, kwaliteit en fijne bediening

ruim assortiment, kwaliteit en fijne bediening, mag graag in deze winkel kopen

Super snel en goed geleverd.

Handige site, goede prijs, snelle levering.

Was snel binnen. Alleen jammer dat de doos zwaar beschadigd was. Sai standaard ziet goed uit ben der echt blij mee

Voldaan aan verwachtingen

Bestelling goed uitgevoerd.

Behulpzaam en kennis van zaken

Handschoenen via internet gekocht, pasten niet goed, zonder gedoe in de winkel omgeruild voor andere en betere.

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR