Bestelling geplaatst en snel geleverde top

Beste vechtsport winkel van Nederland

Al jaren lang klant, het grote voordeel van deze winkel is dat hier mensen werken die echt verstand van zaken hebben. Goede kwaliteit en super service. Is er een keer iets niet goed, wordt het netjes geregeld. Top zaak dus! Mvg sportschool Budokan Leiden

Snel en makkelijk.

Top service en top producten. Bedankt!

Voor het eerst een gi hier aangeschaft. Telefonisch contact vooraf was voor mij voldoende om door te gaan met mijn bestelling. Gi werd netjes geleverd en is van goede kwaliteit.

Besteld en een paar dagen later binnen. Goede levering.

Super! Goede klantenservice ook

Bestelling kwam snel, ook al was het vlak voor kerst. Mijn vragen omtrent de levering werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aanrader!

Super service, prima kwaliteit, snelle levering en vriendelijk contact

Rond de kerstperiode verschillende artikelen besteld. Dag erna geleverd. 1 artikel was per abuis verkeerd gestickerd. Telefonisch contact gehad over ruilprocedure. Zeer vriendelijk geholpen, pakket retour gezonden en de dag erna persoonlijk bericht ontvangen dat het juiste artikel met de pakketdienst mijn kant op zou komen. In het ontvangen pakket zat een persoonlijk bericht met het bedrag voor de verzendkosten. Super service! Artikelen zijn van prima kwaliteit en zo'n snelle diensverlening en levering tijdens de drukke kerstperiode daar mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Thanks!

Wat wil je meer...

Prima service, altijd een welkom gevoel

Ik kom hier al jaren en heb nog nooit een negatieve ervaringen gehad. Het is mijn vaste leverancier voor budo materialen.

Ben tevreden

Prima webwinkel

Aiki -Budo Sport

Zeer mooie handige website om K-DVDS te kopen. Een ruim keuze assortiment tegen betaalbare prijzen.

Supergoede winkel!

Ik wilde een Ronin Aikidopak kopen maar wel eerst passen. Ik heb contact opgenomen en kreeg snel reactie. In de winkel werd ik goed geadviseerd. Prima pak voor een goede prijs!

Topservice

Hier een staande bokszak gekocht waarvan ik al jaren plezier heb. De kwaliteit is goed echter na een aantal jaren ging er toch een klein onderdeeltje kapot. Gebeld met Aiki-Budo maar helaas ze verkochten de bokspaal niet meer. Desondanks hebben ze contact opgenomen met de leverancier en na veel moeite gedaan te hebben konden ze het onderdeel toch leveren. Helemaal gratis, inclusief verzending omdat ik niet in de buurt woon. Echt een topservice!

Zeer goed en snel geleverd. Jammer dat het zo vlak voor de feestdagen in met zeer opvallende tape werd geleverd.(ondanks verzoek dit te verbergen). Nu wist mijn man wat hij lreeg voor de feestdagen

Prima snel geleverd.

Prima snel geleverd.

Persoonlijk advies en altijd kwaliteit

Mijn ervaring met Aiki-Budo is zoals het hoort te zijn. Fantastisch. Zij zitten al vele decennia in het Vechtsport vak en zijn daardoor kenners. Ze zullen de beste adviezen geven die aansluiten op jouw wensen. Of het nu voor de beginner is of voor de professional? Zij zullen altijd producten en de juiste merken kunnen aanbieden. Kwaliteit staat bij Aik-Budo altijd voorop. Daarom voor mij Aiki-Budo Sport / Amsterdam.

Helemaal prima

Twee keer een tas besteld en beide keren een goed product snel geleverd. Helemaal goed!

Snelle levering, alleen waa het judopak veel te groot/wijd voor mijn slanke zoon.. jammer

Goed.

Helemaal top!!!

kick box broekje besteld voor mijn kleinkind. Snelle levering. Helemaal top!! Kom in de toekomst nog wel langs in de winkel voor andere producten.

Snelle service en spullen

Ik heb bokshandschoenen en overige besteld, dit paste net niet goed. Dus retour gedaan, en de volgende dag was het alweer op de post met een grotere maat. Goede service dus.

Alles goed

Duidelijke site en snel geleverd.

Judo pakje voor mijn dochter was te groot, zonder problemen kunnen terug sturen en ze hebben dezelfde week nog een maat kleiner toe toegestuurd en verschil terug geboekt.

snelle levering, prima kwaliteit

Ik heb twee pencak pakken besteld die de volgende dag al geleverd werden. Super tevreden en zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Snelle levering, Hoge kwaliteit sportgear

Ik heb bij Aki-Budo een MUAY sporttas gekocht en ben hier zeer tevreden over. De tas was precies zoals aangegeven op de website en de bezorging was ook erg snel (binnen een week).

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR