Snelle levering, zeer vriendelijk

Bestelling gemaakt. Ik had een foutje gemaakt. Werd door Aiki-Budo gebeld en wezen mij op het foutje. Werd heel mooi opgelost en in voordeel voor ons. Top bedrijf met vriendelijke mensen.

Bestel al geruime tijd bij Aiki Budo, nooit klachten gehad

Nette en snelle afhandeling

Nette en snelle afhandeling.

Geleverde voldeed aan omschrijving, Snel geleverd

Prima!!

Prima levering

Eerst een foutje maar fijn opgelost

Ik bestelde een zwart pak, ik kreeg een wit pak. Communicatie overgeweest en omgeruild. Ken Ronin spullen al meer dan 20 jaar.. Echt goed spul.

goede prijs kwaliteit,stipt geleverd.

Goederen even niet in voorraad maar goede communicatie en snel opgelost.

toplevering

Snelle en correcte levering, goede kwaliteit

Snel en netjes afgeleverd

Duidelijk site , mooie shop

Vandaag besteld morgen thuis

Snel en eenvoudig. Zeker een aanrader.

Binnen 1 werkdag geleverd

Binnen 1 werkdag kreeg ik mijn Gadaku stootkussen geleverd. Heel blij mee!

Zeer snelle bezorging!

Prima product,snelle levering

Ronin Gi aangeschaft voor aikido zit lekker, goede prijs kwaliteit verhouding.

Helemaal goed, zonder vragen 2 bestellingen samengevoegd en verzendkosten geretourneerd. Klasse!

Spullen snel en correct geleverd, voldeden aan de verwachting en omschrijving op de site. Volgende keer weer hier.

Super goed!

Kwaliteitspullen, snelle levering, goede service.

Sarcasme brutal!

Vandaag mijn boksschoen gehaald in de winkel en vind jammer dat met klanten word omgegaan op sarcasme manier waar van de medewerker zegt tot hier en niet verder lopen anders krijg je klappen!! Ik weet niet of dit geintje was maar zo hoort het niet om te gaan met klanten bijzonder als iemand speciale ver voor komt om mooie product te kopen ... Vind absolutely jammer

Heel klantgericht. Duidelijke en snelle antwoorden.

Ik ben overtuigd. Heel ruim assortiment. Ik mis misschien een tas speciaal voor mijn tonfas en andere oosterse wapens om ze veilig en discreet te kunnen meedragen naar mijn martial arts club. Doe zo verder...

Top tent!

Goede spullen, goede service.

Snelle levering, goede service

De medewerkers hebben een wereld aan ervaring en kunnen gedegen advies geven en (omdat ze er zolang werken) weten ze wie je bent. dat maakt het des te prettiger om bij Aiki Budo onze spullen te halen.

Ik ben heel tevreden over Aiki-Budo, vragen worden snel beantwoord, jullie denken mee en geven goede adviezen

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bokshandschoenen waren super snel geleverd en goede kwaliteit. Blij mee!

Great products and Quick delivery to Spain

Great products and Quick delivery to Spain

Vriendelijke hulp en snelle betrouwbare levering

Goed telefonisch geholpen en snelle, betrouwbare levering.

Fijne website. Ik wist goed welke maat schoenen ik moest bestellen. Snelle bezorging!

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR