Pluspunten
Warme mensen (Ronson en Danny) met een bovenmatige kennis van hun vak/ passie! Altijd klant en service gericht en daardoor krijg ik altijd mee wat ik nodig heb. Mocht er een probleem met het product zijn dan is het zo opgelost!
Pluspunten
Goede service en snelle reactie op vragen. Zeer positieve ervaring.
Pluspunten
Bestellen voor 16u is dezelfde dag verzonden. Ik had mijn bestelling om 16.30 uur gedaan en bij opmerkingen gevraagd of het toch de volgende dag nog geleverd kon worden ivm les. Dezelfde dag nog een berichtje gekregen dat de bestelling verzonden was en idd de volgende dag binnen. Top service
Pluspunten
goede producten! heldere site. bij retour kreeg ik direct, dus zonder weer te hoeven bestellen ( doet bol niet), de nieuwe met correct maat terug!
Verbeterpuntenin vergelijking met andere sites is het logistiek proces qua customer experience niet goed. bv verzendkosten bij retour zijn voor koper, er is geen retour bon anders dan een formulier wat je hand matig moet invullen..
Pluspunten
Als er iets mis gaat met een bestelling wordt dit altijd keurig opgelost. Ik ben al 20 jr klant en nog nooit teleurgesteld. Vakkennis! Van hier tot Tokio.
Pluspunten
Goede kwaliteit spullen
VerbeterpuntenAls je zegt ik laat u morgen weten welke handschoenen we opsturen door te bellen .kom de afspraak dan ook na
Pluspunten
Ik had twee bestellingen gedaan. De eerste bestelling moest ik bestellingskosten voor betalen. Voor de 2e bestelling hoefde dit niet omdat ik boven het bedrag voor gratis verzending zat. Toen ik de levering kreeg zat er gewoon 5 euro bij en hadden ze zelf de leveringskosten terugbetaald. Dat is nog eens service en de klant centraal!!! Positief verrast.
Pluspunten
Advies gevraagd van te voren m.b.t. te kiezen maat mma handschoenen en tok. Perfect geholpen en perfect advies. Besteld en volgende dag binnen. Supersnel en goed en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Kom er graag en als ik niet kan bestel ik online. Goede kwaliteit voor een prima prijs.
Pluspunten
Ik had de verkeerde bandage thuis gekregen. Na contact met de winkel werd kosteloos de correcte bandage opgestuurd.
Pluspunten
Bij DHL ging het fout. Maar de mensen bij Aiki-budo hebben het meteen opgepakt en een topservice geleverd.
VerbeterpuntenDHL weg en een ander bezorgbedrijf pakken.
Pluspunten
Uitgebreid en divers aanbod van budo artikelen. Prijzen zijn ook redelijk en er wordt zsm geleverd. Voor mij is dit een nieuwe vaste shop voor mijn budo artikelen.
Pluspunten
Alles zo als het hoort te zijn
VerbeterpuntenGa zo door .