Pluspunten
Snelle levering, denken mee over de kortingscode van jouw eigen sportschool. Mocht het bekend zijn. Train al 24 jaar en haal altijd mijn spullen bij Aiki- BUDO.
Verbeterpuntenhelemaal niets...
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
snel besteld, snel geleverd, geheel volgens afspraak.
Pluspunten
Goede, deskundige en snelle service .
Pluspunten
Goed georganiseert bedrijf
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb hier besteld omdat er werd aangegeven dat het product de volgende werkdag bezorgd zou worden. Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik echter een mailtje dat het product uit de opslag moest komen en daarom pas de volgende dag verzonden werd. Lijkt me dat je dit als bedrijf op voorhand weet. Vind het daarom misleidend. Als ik had geweten dat het langer zou duren had ik ergens anders besteld. Ook geen reactie van Aiko-budo sport ontvangen op mijn mail hierover. Jammer.
Pluspunten
No nonsense, humor, je wordt snel en correct geholpen. Ook via de webshop wordt alles snel afgehandeld. Ik blijf er komen!
Pluspunten
Goede prijs, goede producten
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Verbeterpunten/
Pluspunten
Tijdige levering, correcte retourservice, snelle en prettige communicatie. Zeer tevreden ook met het gehouden product. Elders kon ik dit product niet vinden alleen bij deze leverancier.
Pluspunten
Snelle en accurate levering.
Pluspunten
Simpelweg.. Fantastisch geholpen!! En mijn Ronin® Tai-Jitsu pak Zwart voldoet aan alle verwachtingen. Vriendelijke groet Johan
Pluspunten
Goede en nette site en snelle reactie op de mail.
VerbeterpuntenMisschien een maatlebel voor de handschoenen. Want ik als amateur wist niet hoe je de maat van je juiste handschoenen meet.
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering.
Pluspunten
Snelle en vakkundige levering. Zeer tevreden over het product en maatadvies!