Pluspunten
Ik heb door miscommunicatie een te kort springtouw ontvangen. Vervelend maar de manier waarop het opgelost is was zeer naar tevredenheid. Niet alleen een volledige refund van alle kosten maar ook een heldere prettige communicate waarbij afspraak ook afspraak is!
Pluspunten
Prima georganiseerd
Pluspunten
Toewijding, klantvriendelijkheid, gedienstigheid, correct, snel, eerlijk
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Ik kreeg een bitje toegestuurd die na 1 dag al kapot was. Dat was echt heel jammer! Voor een pakket waar ik 99 euro voor heb betaald!
Pluspunten
Nette en snelle levering
Pluspunten
Mijn pakketje werd op de aangegeven dag geleverd. Ik was niet thuis en vond een briefje van DHL in de bus dat het pakje de volgende dag weer zou worden bezorgd. Dat gebeurde niet. Ik nam contact op met Aiki en met DHL. Ze zouden het vermiste pakje onderzoeken. Ik kreeg nog dezelfde dag van Aiki een nieuw paar bokshandschoenen opgestuurd, zelfs een duurder paar omdat de gekochte bokshandschoen de laatste bleek te zijn. Dat vond ik erg tof van Aiki. Ik boks nu met mooiere handschoenen dan ik had gekocht. Top! Profi van ze.
VerbeterpuntenIk weet niet of het aan DHL lag of aan Aiki. Maar het blijft vreemd dat het 1e pakketje nooit is aangekomen. Verder alles prima.
Pluspunten
Perfecte Service.
VerbeterpuntenOnline bestelling is heel goed verlopen maar ik zou in het verloop graag iets meer terugkoppel momenten zien.
Pluspunten
snelle service, goede verpakking
Pluspunten
Goed aanbod van producten
VerbeterpuntenLevering incompleet.
Pluspunten
Eerste keer per ongeluk tas met verkeerd logo gestuurd.Na 1 belletje alles perfect en zeer snel opgelost.Aanrader om iets te bestellen.
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Pluspunten
Snelle, keurige levering zoals beloofd. Ben erg blij met mijn schitterende Muay sport tas om al mijn Krav Maga spullen in mee te nemen! Thanks!
Pluspunten
Erg snelle levering en product kwam met ketting erbij itt bij andere webshops.
Pluspunten
deskundig personeel snelle levering super service
Verbeterpuntengeen.. ga zo door
Pluspunten
Perfecte levering. Eigenaar was zeer behulpzaam en vriendelijk bij het informeren over een product.
VerbeterpuntenGeen. Simpelweg top.