Pluspunten
Goede communicatie tegenover de klant.
VerbeterpuntenWebsite meteen updaten als product niet op voorraad is.
Pluspunten
Zowel in de winkel als website en bestelling levering een goede klanten service! Snel en vakkundig
Pluspunten
Doen wat je afspreekt met ze.
Pluspunten
Ondanks het feit dat ik in de middag om 14.30 uur besteld had kreeg ik de volgende dag keurig het bestelde artikel. Erg netjes. Had ik niet verwacht, zeker een plus punt. Kunnen andere grotere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Het kan dus wel.
Pluspunten
Snel, goed en kwaliteit
Pluspunten
Snelle reactie op je vragen en snelle levering. Wordt in de winkel ook enthousiast en professioneel geholpen.
Pluspunten
Heldere communicatie. Komt afspraken na.
Pluspunten
Snelle levering, mooie spullen.
Pluspunten
Alles, goede prijs kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenAndere vervoerder nemen. DHL is nu voor de tweede keer de awakke schakel en absoluut niet flexibel
Pluspunten
Snelle levering; goede prijs//kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Snelle levering, producten van goede kwaliteit
Pluspunten
Snel leveren, zonder problemen snel ruilen, topkwaliteit.
VerbeterpuntenMaarvoering was beetje snel gegokt, waardoor deze fout was. In principe geen probleem, echter moest ietsje langer wachten met gebruik door het ruilen. Kan natuurlijk ook een eenmalige fout geweest zijn.
Pluspunten
Prima assortiment
VerbeterpuntenAfspraak dat er een mail/link zou komen zodra pakje onderweg ging. nooit ontvangen. Daardoor pakje gemist. Dit klopte dus niet.
Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijke boodschap bij verzending.
Pluspunten
Super service !