Pluspunten
Na één bestelling kan ik niet veel zeggen op de meeste vragen van de die worden gesteld op dit beoordelingsformulier. Voeg ook één ster toe bij de vragen met de titel "Geen mening" Nu heb ik alles, die ik niet kon beantwoorden, 1 ster gegeven omdat ik daar dus geen mening vanwege een internet bestelling. De tas ziet er goed uit 8-)
VerbeterpuntenMisschien is het aan de tijd om eigen verpakkingsmateriaal aan te schaffen. Spullen verzenden in een doos van "Waldkorn" vindt ik niet zo goed. Gelukkig ruikt de tas niet zo ;-)
Pluspunten
Mooie kickboks spullen, goede kwaliteit en snel bezorgd!!
VerbeterpuntenBeter verdiepen in de maten van de boksbroekjes want ik heb precies de lengte en gewicht van mijn kind doorgegeven en toen raadden ze me een maat broekje aan die eigenlijk veel te groot is..
Pluspunten
Goed bereikbaar, professioneel personeel, top communicatie en natuurlijk producten zijn goed.
Pluspunten
Goed advies en snelle service, bedankt!
Pluspunten
Snelle levering, personeel service gericht en meedenkend aan de telefoon
Pluspunten
Kennis van vechtsport materialen en wat de wensen zijn sportend Nederland
VerbeterpuntenMeer kleding en vechtsport artikelen voor de mensen met grotere maat dan standaard. Xl maat
Pluspunten
Snelle levering en ook heel belangrijk snelle verwerking van de gedeeltelijke retourzending. Het geld stond binnen no time op mijn rekening. Zeer goede informatieverstrekking aan de telefoon, no nonsense! Klasse!
VerbeterpuntenGa gewoon zo door!
Pluspunten
Een correcte en efficiënte afhandeling van de bestelling. Ik ben nog telefonisch benaderd door een medewerking over de bestelling. Vond ik zeer netjes en kon ik erg waarderen.
Pluspunten
Snelle afhandeling van bestellingen.
VerbeterpuntenDHL is niet de beste pakketservice. Zij hebben het pakket voor de (elektronisch beveiligde) deur laten staan bij mijn afwezigheid. Een attente buur heeft het pakket bij mijn deur geplaatst (al dan wel een paar uur later).
Pluspunten
via internet snel geleverd. Prima, dus
Pluspunten
Uitstekend persoonlijk contact en openheid voor persoonlijke wensen.
VerbeterpuntenFacebook pagina !!!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website.
Pluspunten
Perfect, communicatie niet nodig !