Pluspunten
Supersnelle Levertijd
Pluspunten
- Geen
Verbeterpunten- Zorg dat je producten op voorraad zijn en toon al helemaal geen producten die niet meer leverbaar zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle, goede service Vriendelijk, deskundig
VerbeterpuntenBreder assortiment (ook andere merken verkopen) Lagere/geen verzendkosten
Pluspunten
Prettig te woord gestaan, prima service!
Pluspunten
Uitgebreide site met goede uitleg over de producten. Bij vragen over producten krijg je binnen 24 uur antwoord met uitleg. Bestellen is eenvoudig, levertijd prima.
Pluspunten
Goede service. Nemen de tijd (telefonisch en fysiek) om al je vragen te beantwoorden. Geven eerlijke informatie en een goed advies (er wordt niet per se het duurste product verkocht). De kwaliteit van de artikelen die ik gekocht heb is ook goed.
VerbeterpuntenDe verzend- en retourkosten duidelijk (simpeler) opschrijven. Dit stukje heb ik twee keer moeten lezen en tijdens een telefoongesprek geverifieerd.
Pluspunten
Ik had een karatepak besteld voor mijn zoon. Bij ontvangst bleek de broek strepen te hebben waarvan ik niet zeker wist of die er uit zouden gaan bij het wassen. Ik heb hierover gebeld en er is afgesproken dat ik de broek kon wassen en mocht deze dan niet schoon te krijgen zijn kon ik de broek alsnog ruilen. TIjdens het telefonisch overleg werd hierover, werd mij toegezegd, een notitie over gemaakt. Gelukkig bleek dat de strepen na wassen bijna niet meer zichtbaar waren dus hij hoefde niet geruild te worden. Ik ben zeer tevreden over de gemaakte afspraken. Ik kan niet zeggen of de afspraken ook zouden zijn nagekomen omdat het zo ver niet is gekomen maar ik ga er van uit dat retourneren na het was ook geen probleem zou zijn geweest!
VerbeterpuntenKleding beter controleren voor het naar de klant wordt gestuurd.
Hou je site up to date. Jammer dat mijn bestelde item niet meer leverbaar was!
Pluspunten
goede service persoonlijke service snelle service
Pluspunten
Nette en snelle afhandeling van bestelling via internet.
Pluspunten
Sneel geleverd en van uitstekende kwaliteit!
Pluspunten
Een van de gekochte karate broeken bevatte een fabricagefout welke pas zichtbaar werd na wassing. Na contact op te hebben genomen, broek teruggestuurd en een nieuwe broek ontvangen. Ook de verzendkosten werden zonder wanklank vergoed. Groot compliment. en met sportieve groet.
Pluspunten
Geordende webwinkel, snelle levering
Pluspunten
Snelle service en duidelijke site. Prima!
Pluspunten
snelle levering. Correcte afhandeling alles. Pakket op tijd bezorgd. Goed verpakt. Perfect !
Pluspunten
Online besteld.Snelle levering.