Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen of beloven
VerbeterpuntenZo door gaan
Heb geen ervaring met uw bedrijf
Pluspunten
Het bestelling via de website was erg gemakkelijk. Besteling is tijdig en goed geleverd.
Pluspunten
Keurig op tijd bestelling verwerkt en geleverd.
Pluspunten
Snelle, goede en betrouwbare service van Aiki-Budo. Volgende keer kies ik opnieuw voor Aiki-Budo.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Vriendelijke telefonische hulp en zeer snelle levering
Pluspunten
Innovatief op het gebied van produkten van martial arts
VerbeterpuntenMeer marketing en actievere benadering van (ver)koopkanalen, zoals Facebook en You tube. Te passief. Digitale Nieuwsbrief. Aaanprijzen van produkten via You Tube. Fysiek aanwezig zijn met produkten bij kickboksgala's.
Pluspunten
Fijne winkel om te komen. Ze hebben kennis van zaken. Denken mee en zijn flexibel. Wij plaatsen ook online bestellingen en die worden ook altijd super goed en snel afgehandeld. Top!
VerbeterpuntenGeen, alles prima voor elkaar.
Pluspunten
In eerste instantie kreeg ik een mail van DPD dat ze zaterdag zouden komen leveren tussen 9:30 en 10:30. Aangezien ik gewoon thuis was, ben ik verbaasd dat ik later op de dag een mail kreeg dat ik niet thuis zou zijn. En ook geen "kaartje"in de bus. De maandag erop is er in de ochtend geprobreerd te leveren, daarvan heb ik wel een kaartje in de bus gekregen. Daarna is de bezorger in de namiddag geweest om alsnog de goederen te leveren.
Pluspunten
Mooie kwaliteit van het pencak silat pak en de metalen waaier.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Had geinformeerd of het artikel op voorraad was, alvorens we het gingen bestellen via de webshop daar we de borstplaat in het weekeind nodig hadden. Werd zelfs nog terug gebeld dat we nog de keus hadden qua Kleur. Volgende dag al bezorgt Super service!