Pluspunten
VerbeterpuntenIn mijn geval had ik de bestelling gedaan, maar geen rnail ontvangen van wanneer het geleverd werd.wel dat de bestelling goed verlopen is
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen bevestiging gehad wanneer t wordt geleverd
nee
Pluspunten
Reageerden in eerste instantie snel. Echter een vraag was nog onbeantwoord. Uiteindelijk op de gok kleding gekocht. Deze snel en goed ontvangen.
VerbeterpuntenVerzendkosten is wat onduidelijk. Bij betalingsproces staat bij verzenden bij ideal staat dat er geen kosten bij komen. Mails kwamen niet aan. Althans er werd me verteld dat er geantwoord was.
Pluspunten
Veel kennis van zaken, goed aanbod. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenHet plaatje op de website kwam niet overeen met het product dat ik kreeg.
Pluspunten
Goede kwaliteit artikelen en vriendelijk personeel, als je iets niet weet wordt er een perfecte uitleg gegeven. Ik vind het een top zaak en blijf daar zeker komen.
Pluspunten
top!! verkeerde maat inschatting gemaakt hebben ze gebeld of het wel klopte en gecorrigeerd.
Pluspunten
Eén van de weinigen die de goat whey verkopen. Ideaal voor mensen met een koemelkintolerantie en stukken beter dan die chemische sojasmaak whey's die ik wel eens ergens geprobeerd heb. Producten waren goed ingepakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenIk kreeg geen mailtje dat de producten verzonden waren, ik had dus ook geen idee wanneer deze te verwachten
Pluspunten
Snelgeleverd
VerbeterpuntenGeen info over verzenden
Bestellingen graag volledig leveren
Pluspunten
Supersnelle levering na bestelling
VerbeterpuntenIk heb geen mail ontvangen na verzending, terwijl ik een track en trace code wel handig vindt.
Pluspunten
Snel en efficient
Pluspunten
Levering volgens afspraak, goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenDe site kan wel wat moderner, maar is geen blokker voor een volgende aankoop
Pluspunten
Zeer goede en directe service. Correcte levering. Deskundig personeel. Redelijke verzendkosten. Boven bepaald bedrag gratis bezorging.